Clicky

BijbelOpen.nl

Jan van Dooijeweert op derde BijbelOpen avond

Locatie: 
De Tuyter Krimpen aan den IJssel
Datum: 
do, 21/06/2018 - 20:00

Men organiseert bij BijbelOpen.nl bijbellezingen en hebben 2 avonden gehad over de thema's Rechtvaardiging en Heiliging de derde avond gaat over Verheerlijking. Heb je/heeft u de eerste 2 avonden gemist, dan is dat geen probleem om alsnog te komen. De avonden zijn afzonderlijk van elkaar bij te wonen. De boodschap van de eerste twee avonden zijn gefilmd en hopen we later online beschikbaar te stellen.

Deze Christelijke toerustings- en verdiepingsavonden zijn voor zowel jongeren als ouderen. Toerusting vanuit Gods Woord op het gebied van geloof en dagelijkse levenswandel. De onderstaande serie van drie avonden staat gepland met evangelist J.W.N. (Jan) van Dooijeweert. Door één spreker meerdere avonden uit te nodigen hopen we dat de spreker ook dieper op de onderwerpen en/of thema’s in kan gaan, dan wanneer er maar één avond beschikbaar zou zijn om te spreken.

Evangelist Jan van Dooijeweert is met zijn 80 jaar een ervaren evangelist en zendeling. Als evangelist heeft hij gewerkt in Tilburg en Peru om mensen te bereiken met het evangelie. Zijn passie voor de Bijbel is nog altijd springlevend, zo is hij nog steeds op afstand nauw betrokken bij het werk in Peru. Jan en zijn vrouw Nellie trekken altijd samen op en zijn boeiende sprekers voor jong en oud!