Clicky

Boekenmark

Boekenbeurs Koffie Enzo

Locatie: 
Koffie Enzo, Kerklaan 98 (Oude Dorp) Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 29/12/2018 - 10:00 tot 15:00

Wanneer: zaterdag 29 december 2018 boeken brengen tussen 10 en 11 uur
Waar: Bij Koffie Enzo,  Kerklaan 98 (Oude Dorp) Nieuwerkerk a/d IJssel
Verkoop: tussen 12 en 15 uur
Opbrengst: voor Inloophuis Koffie Enzo

Voor wie is het Inloophuis
Inloophuis Koffie Enzo is een laagdrempelig inloophuis waar met aandacht wordt geluisterd naar mensen die een goed gesprek nodig hebben. Ook mensen die alleen voor een kop-koffie-zonder-praatje het inloophuis willen bezoeken zijn van harte welkom. Daarnaast worden bezoekers die een praktische of sociale hulpvraag hebben verder op weg geholpen.

Koffie Enzo is gevestigd aan de Kerklaan 98 (Oude dorp, Nieuwerkerk ad IJssel) en is geopend op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur. Van harte welkom!

Zie ook de artikelen:
Inloophuis KoffieEnzo zoekt coördinator
Radio-interview Inloophuis Koffie Enzo
Nieuw pand voor Inloophuis Koffie Enzo

 

Boekenmark in de Ringvaartkerk

Locatie: 
In de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 te Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 10/11/2018 - 10:00 tot 13:00

Boekenmarkt Zaterdag 10 november is er Boekenmarkt in de Ringvaartkerk. De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan op achternaam van schrijver. Naast een groot aanbod van boeken is er een tafel met speelgoed, met eigengemaakte creaties, met o.a. oude ansichtkaarten, en zijn er legpuzzels, cd’s, lp’s en eigengemaakte jam te koop.

De koffie staat klaar, met wat lekkers voor erbij. De boekenmarkt wordt vrijdag al klaargezet en kan er bij de boeken gekeken worden. Dus kom je naar de koffieochtend, loop dan gelijk even door naar de boekenmarkt. Na de koffieochtend kan aangeschoven worden bij de inlooplunch. De Boekenmarkt is op zaterdag open van 10:00 tot 13:00 uur. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.
 

Boekenverkoop in Ringvaartkerk

Locatie: 
In de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 te Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 13/10/2018 - 10:00

Elke tweede zaterdag van de maand is er een boekenmarkt in De Ringvaartkerk. De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan op achternaam van schrijver.

Naast een groot aanbod van boeken zijn er ook legpuzzels, cd’s, lp’s en eigengemaakte jam te koop. De koffie staat klaar, met wat lekkers voor erbij. De boekenmarkt is open van 10:00 tot 13:00 uur. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.Boekenverkoop en inlooplunch Op vrijdag 12 oktober wordt al begonnen met het klaarzetten van de boeken voor de boekenmarkt op zaterdag 13 oktober en bent u al van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Op vrijdag kunt u dan aanschuiven bij de koffieochtend en de inlooplunch, tot uiterlijk 13.00 uur. Wij ontvangen ook graag oude ansichtkaarten voor de verkoop.

Boekenverkoop in Ringvaartkerk

Locatie: 
In de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 te Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 11/08/2018 - 10:00

Ook in de zomer is er op de tweede zaterdag van de maand, dus op 11 augustus 2018, boekenmarkt. De gelegenheid om nog boeken in te slaan voor op vakantie. De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan op achternaam van schrijver. Voor de laatste weken van de zomervakantie van de kinderen zijn er mooie kinderboeken te koop.

Naast een groot aanbod van boeken zijn er ook legpuzzels, cd’s, lp’s en eigengemaakte jam te koop. De koffie staat klaar, met wat lekkers voor erbij. De boekenmarkt is open van 10:00 tot 13:00 uur. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden. Op de vrijdag ervoor wordt begonnen met alles klaar te zetten. Tijdens de koffie-inloop op vrijdagochtend kunt u alvast een kijkje nemen en kunt u ook kopen.
 

Boekenmarkt in kerkgebouw De Bron

Locatie: 
In de Bron, Ringvaartlaan te Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 08/04/2017 - 10:00

Zaterdag 8 april is van 10:00 tot 13:00 uur de maandelijkse boekenmarkt in kerkgebouw De Bron. De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan vervolgens op achternaam van schrijver.

Natuurlijk zijn er romans en thrillers, maar ook zijn er o.a. boeken voor de jeugd, stripboeken, boeken met reisverhalen, verhalen over de sport en nog veel meer.... Bij de thrillers zijn er dit keer veel titels van Wilbur Smith aanwezig. Naast boeken zijn er ook cd's en langspeelplaten.

De koffie en thee staat klaar, met wat lekkers voor erbij. Ook is er weer eigengemaakte jam te koop. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.

Boekenbeurs in de Nieuwe Rank Moerkapelle

Locatie: 
In de Nieuwe Rank , Kerkepad 1 , Moerkapelle
Datum: 
za, 31/12/2016 - 08:00

Vrijdag 30 december van 14.00 tot 17.00 uur en Zaterdag 31 December van 8.00 tot 14.00 uur wordt een interessante boekenbeurs gehouden in de Nieuwe Rank , Kerkepad 1 , Moerkapelle. Deze beurs wordt georganiseerd door de Tweede Kanswinkel .

Naast de gebruikelijke romans, kinderboeken en naslagwerken is er dit jaar ook een ruime collectie curiosa. Gedacht kan daarbij worden aan wetenschappelijke werken op allerlei terreinen maar ook verzamelitems. Grote collectie Koningshuis, Jeugdboeken van vroeger zoals een ruime collectie Arendsoog en Van der Hulst .

Op zaterdagmorgen is er dan  gelegenheid om oliebollen af te halen. Deze kunnen vooraf besteld worden bij Ingrid Westerman tel: 0638038544. Ook ter plekke kunt u oliebollen kopen zolang de voorraad strekt. De koffie staat klaar.

Heeft u thuis nog overbodige boeken staan dan kunt u deze inleveren bij het depot van de Tweede Kanswinkel ; Abraham Kroesweg  17, Waddinxveen. Donderdag van 13.00 uur tot 15u30 en zaterdag van 10u30 tot 12u30.

Boekenmark in De Bron is succes story

Foto

In 2015 is de Protestantse kerk in Nieuwerkerk van start gegaan met de boekenmarkt in het kerkgebouw De Bron aan de Ringvaartlaan. En dat bleek het eerste jaar al een groot succes.