Clicky

Boekenmarkt

Boekenmarkt in de Reigerhof op 5 oktober

Foto

Aanstaande zaterdag staat hét evenement voor de boekenliefhebber en verzamelaar op het programma!

Boekenmark in Ringvaartkerk

Locatie: 
Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 10 in Nieuwerkerk ad IJssel
Datum: 
za, 12/01/2019 - 10:00 tot 13:00
Zaterdag 12 januari is er Boekenmarkt in de Ringvaartkerk. De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan op achternaam van schrijver. Naast een groot aanbod van boeken is er een kraam met veel bijzondere brocante, en ook mooi speelgoed.

En er zijn legpuzzels, cd’s, lp’s en eigengemaakte jam te koop. De koffie staat klaar, met wat lekkers voor erbij. De openingstijd is van 10.00 tot 13.00 uur. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.

Boekenmark in de Ringvaartkerk

Locatie: 
In de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 te Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 14/07/2018 - 10:00 tot 13:00

Zaterdag 14 juli 2018 is er van 10.00 tot 13.00 uur Boekenmarkt in de Ringvaartkerk. De boeken staan klaar, gesorteerd naar genre en op alfabet. Ook zijn er cd’s, lp’s, legpuzzels en eigengemaakte jam. Op vrijdag wordt al begonnen met alles klaar te zetten. Tijdens de koffie-inloop op vrijdagochtend kunt u alvast een kijkje nemen en kunt u ook kopen.

Boekenverkoop in Ringvaartkerk

Locatie: 
Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16, Nieuwerkerk aan den IJssel.
Datum: 
za, 14/04/2018 - 10:00 tot 13:00

Zaterdag 14 april 2018 is er Boekenmarkt in de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16, Nieuwerkerk aan den IJssel. Na de verbouwing in 2017 van kerkgebouw 'De Bron' is het tijd om ook de Boekenmarkt weer op te starten, nu dus in de Ringvaartkerk!

Zelfde adres, een verbouwd gebouw, met een nieuwe naam. De boeken staan op de planken, er is koffie of thee met wat lekkers voor erbij, en er zijn ook cd’s, lp’s, legpuzzels en eigengemaakte jam. De Boekenmarkt is open van 10:00 tot 13:00 uur. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.

Boekenmark in de Ringvaartkerk

Locatie: 
In de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 te Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 10/03/2018 - 10:00 tot 13:00

In de tot Ringvaartkerk verbouwde Bron zijn ook de boeken weer terug. Ze staan er nog niet allemaal, maar wel al zoveel dat een bezoekje aan de boekenmarkt op zaterdag 10 maart de moeite waard is. De boekenmarkt is open van 10:00 tot 13:00 uur. En natuurlijk is er koffie en thee.

De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan vervolgens op achternaam van schrijver. Natuurlijk zijn er romans en thrillers, maar ook zijn er o.a. boeken voor de jeugd, stripboeken, boeken met reisverhalen, verhalen over de sport en nog veel meer. Naast boeken zijn er ook cd's en langspeelplaten. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.

Boekenverkoop in De Bron

Locatie: 
In de Bron, Ringvaartlaan 16 te Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 13/05/2017 - 10:00

Zaterdag 13 mei is de - voorlopig laatste - maandelijkse boekenmarkt in kerkgebouw De Bron, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het kerkgebouw gaat verbouwd worden, vandaar.

De boekenmarkt is deze keer daarom wel langer open: van 10.00 tot 15.00 uur.  De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan vervolgens op achternaam van schrijver. Natuurlijk zijn er romans en thrillers, maar ook zijn er o.a. boeken voor de jeugd, stripboeken, boeken met reisverhalen, verhalen over de sport en nog veel meer.... Bij de thrillers zijn er dit keer veel titels van Wilbur Smith en Stephen King aanwezig. Naast boeken zijn er ook cd's en langspeelplaten. Vanuit de opgeslagen spullen van de Bazaar van De Bron zijn er veel nieuwe auto-gerelateerde artikelen te koop.

Omdat de verbouwing van kerkgebouw De Bron naar verwachting tegen de kerst is afgerond zal de boekenmarkt ruim een half jaar niet gehouden worden. Neemt u dus wat meer boeken mee om deze tijd door te komen!  De koffie en thee staat klaar, met wat lekkers. Ook is er eigengemaakte jam te koop. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.

Boekenmark in De Bron

Locatie: 
In De Bron aan de Ringvaartlaan 16, Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
za, 14/01/2017 - 10:00

Ook in het nieuwe jaar is er weer boekenmarkt in kerkgebouw De Bron, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel, en wel op zaterdag 14 januari. De tijden van de boekenmarkt zijn van 10:00 tot 13:00 uur.

De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan vervolgens op achternaam van schrijver. Natuurlijk zijn er romans en thrillers, maar ook zijn er o.a. boeken voor de jeugd, stripboeken, boeken met reisverhalen, verhalen over de sport en nog veel meer...

Naast boeken zijn er ook cd's en langs-peelplaten. De koffie en thee staat klaar, met wat lekkers voor erbij. Ook is er weer eigengemaakte jam te koop. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden. Graag tot zaterdag 14 januari!

Boekenverkoop in De Bron

Locatie: 
In kerkgebouw De Bron, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Datum: 
vr, 09/09/2016 - 10:00

Zaterdag 10 september 2016 is er een boekenmarkt in kerkgebouw De Bron, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan vervolgens op achternaam van schrijver.

Er zijn cd's, dvd's en langspeelplaten. Ook voor de kinderen is een ruim aanbod van boeken aanwezig. De koffie en thee staat klaar, met wat lekkers voor erbij. Graag tot zaterdag 10 september!

Boekenverkoop in De Bron

Locatie: 
In kerkgebouw De Bron, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Datum: 
za, 13/08/2016 - 10:00

Zaterdag 13 augustus 2016 is er een boekenmarkt in kerkgebouw De Bron, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Speciaal voor de vakantietijd heeft men scherp geprijsde pocketboeken. Ook voor de kinderen is een ruim aanbod van boeken aanwezig.

De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan vervolgens op achter-naam van de schrijver. Maar ook zijn er cd 's, dvd 's en langspeelplaten. Koffie en thee is er, met wat lekkers voor erbij. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden. Graag tot zaterdag 13 augustus!

Magda Vlaardingerbroek over maandelijkse boekenmarkt in de Bron

Sinds enige tijd wordt iedere eerste zaterdag van de maand in de Bron aan de Ringvaartlaan in Nieuwerkerk een boekenmarkt georganiseerd. Magda Vlaardingerbroek vertelt er over.

Pagina's