Clicky

Burgemeester

Pieter Verhoeve geïnstalleerd als burgemeester van Gouda

Foto

Onder grote belangstelling is Pieter Verhoeve (38) woensdag 13 november in de raadzaal van het Huis van de Stad geïnstalleerd als burgemeester van Gouda. Hierbij werd de eed uitgesproken, de akten ondertekend en werd met hulp van zijn dochter Charlène de ambtsketen omgehangen.

Oud-burgemeester Zuidplas Gert-Jan Kats ondergaat hartoperatie

Foto

De oud burgemeester van de gemeente Zuidplas Gert-Jan Kats, zal deze week onder het mes gaan. Hij heeft hartritmestoornissen. Tot 1 december worden zijn taken waargenomen door loco-burgemeester en andere wethouders. 

Vanaf 30 september draagt Han Weber de ambtsketen Zuidplas

Foto

Vandaag is het officieel, Han Weber is vanaf 30 september de nieuwe Burgemeester van de gemeente Zuidplas.

15 sollicitanten voor burgemeesterschap Zuidplas

Foto

Voor het burgemeesterschap van Zuidplas hebben 15 kandidaten hun belangstelling kenbaar gemaakt bij Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland. 

Profielschets nieuwe burgemeester gereed

Foto

De procedure voor de benoeming van de nieuwe burgemeester van Zuidplas is een stap verder. De vertrouwenscommissie, bestaande uit enkele raadsleden onder voorzitterschap van Ferry van Wijnen, heeft een profielschets opgesteld.

Inwoners kunnen meedenken over het profiel voor een nieuwe burgemeester

Foto

De gemeenteraad gaat op zoek naar een nieuwe burgemeester voor Zuidplas. Hiervoor stelt de vertrouwenscommissie, met als beoogd voorzitter raadslid Ferry van Wijnen, een profielschets op. 

Gemeenteraad besluit burgemeester Kats voor te dragen voor herbenoeming

Foto

De gemeenteraad van Zuidplas heeft in een bijzondere raadsvergadering op 8 maart unaniem besloten om Gert-Jan Kats voor herbenoeming voor te dragen bij de koning. Hiermee neemt de raad het advies van de vertrouwenscommissie over.