Clicky

Capelle

Tunnel bij Capelsebrug volledig open

Foto

Capelle aan den IJssel, augustus 2019 – De fiets- en voetgangerstunnel bij  Capelsebrug onder de Abram van Rijckevorselweg richting ’s-Gravenland is weer volledig open. 

VV Capelle start slecht aan tweede seizoenshelft

Foto

Tegen Achilles Veen werd een 4-2 nederlaag geleden. De achterhoede was opnieuw debet aan de nederlaag. In 16 wedstrijden incasseerde Capelle inmiddels 43 tegendoelpunten.

Capelle zet stap richting handhaving

Foto

Capelle heeft dinsdagavond in Hoornaar een stap gezet naar een verder verblijf in de derde divisie. Maar de strijd is nog niet gestreden

Succesvol seizoen voor de mannen van VCN

Foto

Het seizoen 2017-2018 is voor de mannen van VCN een doorslaand succes geworden met kampioenschappen voor zowel heren 1, 2 én 3!

Laudame Financials/VCN Dames sluiten seizoen af in Amsterdam

Foto

Zaterdag 21 april was alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Voor deze wedstrijd mocht Laudame Financials VCN Dames 1 naar hartje Amsterdam reizen.

Nederlaag voor Laudame Finanials/VCN Dames

Foto

Met een heerlijk weertje, van een graatje of 20, reisde afgelopen zaterdag Laudame Financials VCN Dames 1 af naar Omnisport Apeldoorn.

Laudame Financials/VCN Dames verliezen in Oostgaardehal

Foto

Afgelopen zaterdag stond de inhaalwedstrijd op het programma tegen SV Dynamo Dames 1. Na de goede reeks van afgelopen wedstrijden was Laudame Financials VCN Dames 1 gedreven genoeg om ook deze wedstrijd met winst af te sluiten, maar helaas was dit niet het geval.

VCN heren op titelkoers, ook dames winnen in Utrecht

Foto

Op zaterdag 17 maart stond de uitwedstrijd tegen Utrecht op het programma voor de heren van Maatwerkers/VCN. Ook de dames speelden zaterdag in het Utrechtse Sportcentrum Galgenwaard.

3-1 overwinning voor dames Laudame Financials/VCN

Foto

Zaterdag 17 februari mocht Laudame Financials/VCN voor de tweede keer dit seizoen afreizen naar Groningen. IJssel-sport sprak na afloop van de wedstrijd met VCN-trainer Ivo Munter.

Vijfde winst op rij voor dames VCN

Foto

Afgelopen zaterdag gingen de dames van VCN naar Houten om het op te nemen tegen de nummer laatst van de Topdivisie, Taurus Dames 1.

Pagina's