Clicky

Capelle

Nederlaag voor Laudame Finanials/VCN Dames

Foto

Met een heerlijk weertje, van een graatje of 20, reisde afgelopen zaterdag Laudame Financials VCN Dames 1 af naar Omnisport Apeldoorn.

Laudame Financials/VCN Dames verliezen in Oostgaardehal

Foto

Afgelopen zaterdag stond de inhaalwedstrijd op het programma tegen SV Dynamo Dames 1. Na de goede reeks van afgelopen wedstrijden was Laudame Financials VCN Dames 1 gedreven genoeg om ook deze wedstrijd met winst af te sluiten, maar helaas was dit niet het geval.

VCN heren op titelkoers, ook dames winnen in Utrecht

Foto

Op zaterdag 17 maart stond de uitwedstrijd tegen Utrecht op het programma voor de heren van Maatwerkers/VCN. Ook de dames speelden zaterdag in het Utrechtse Sportcentrum Galgenwaard.

3-1 overwinning voor dames Laudame Financials/VCN

Foto

Zaterdag 17 februari mocht Laudame Financials/VCN voor de tweede keer dit seizoen afreizen naar Groningen. IJssel-sport sprak na afloop van de wedstrijd met VCN-trainer Ivo Munter.

Vijfde winst op rij voor dames VCN

Foto

Afgelopen zaterdag gingen de dames van VCN naar Houten om het op te nemen tegen de nummer laatst van de Topdivisie, Taurus Dames 1.

Winst voor Laudame Financials/VCN Dames, Maatwerkers/VCN Heren verliezen van Inter Rijswijk

Foto

De dames van Ivo Munter speelden in de eigen Oostgaarde hal tegen het tweede team van Alterno. De heren van trainer Ferry van Hal speelden in Capelle aan den IJssel tegen het tweede team van Inter Rijswijk.

VCN dames én heren boeken overwinning

Foto

Maatwerkers/VCN Heren winnen van sterk Peelpush, Laudame Financials/VCN Dames spelen niet goed, maar pakken wel de winst.

 

VCN dames en heren winnen hun wedstrijd met 3-1

Foto

Laudame Financials/VCN Dames pakken belangrijke punten in Sneek, Maatwerkers/VCN Heren boeken nette uitoverwinning op Zaanstad.

Goede start VCN Laudame Financials/VCN Dames 1

Foto

Zaterdag 13 januari mochten de dames van VCN 1 na een winterstop weer aan de bak. De nummer 2, Veracles, kwam bij op bezoek in Oostgaarde. 

VCN heren blijven winnen, dames hard onderuit

Foto

De heren van VCN speelden zaterdag in Sliedrecht tegen Sliedrecht Sport 2. De dames speelden in Borne tegen Ecare Apollo 8.

Pagina's