Clicky

CDA Zuidplas

CDA Zuidplas stelt vragen over herinrichting straten Moordrecht

Foto

CDA Zuidplas stelt schriftelijke vragen over reconstructie en herinrichting van Prinses Beatrixstraat en Prinses Irenestraat te Moordrecht.

CDA Zuidplas stelt vragen over waterkwaliteit Hennipgaarde

Foto

De afgelopen weken ontving de CDA fractie verontrustende signalen over de waterkwaliteit van de waterplas in de Hennipgaarde. 

Tinet de Jonge, Jan Hordijk en Jan-Willem Schuurman bij 'Zuidplas in het Weekend'

Foto

Zaterdagochtend sprak Omroep Zuidplas met VVD wethouder Jan Hordijk, CU/SGP wethouder Jan-Willem Schuurman en CDA lijsttrekker Tinet de Jonge(foto) over het gepresenteerde coaltieakkoord.

Coalitieakkoord gepresenteerd: 'Samen verder bouwen aan Zuidplas'

Foto

De gemeente Zuidplas heeft een nieuwe coalitie, deze werd woensdagavond 25 april in aanwezigheid van de politieke kopstukken en de lokale pers gepresenteerd in de Batavier aan de Batavierlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Coalitieakkoord VVD, ChristenUnie/SGP en CDA

Foto

De coalitiepartners VVD, ChristenUnie/SGP en CDA presenteren op woensdagavond 25 april om 19.30 uur hun coalitieakkoord. Dat lieten de gezamelijke partijen zaterdag weten.

Tinet de Jonge (CDA) en Johan Helmer (PvdA/GL) blikken terug op verkiezingen

Foto

'Zuidplas in het Weekend' blikte met CDA Zuidplas lijsttrekker Tinet de Jonge en Pvda/GL lijsttrekker Johan Helmer terug op de voor hun partijen positief verlopen gemeenteraadsverkiezingen.

CDA Zuidplas stelt vragen over ‘bebouwing’ in de Eendragtspolder

Foto

De Eendragtspolder is een prachtig stuk groen in en rond Zevenhuizen en Moerkapelle. Al jaren houdt het CDA deze polder nauwlettend in het oog. 

'CDA scoort met Kruiswoordpuzzel'

Foto

De kruiswoordpuzzel van het CDA is pas deze week verspreid. Toch is de oplossing al tientallen keren ingestuurd. ‘Ja het is inderdaad een succes!’ zegt lijsttrekker Tinet de Jonge.

CDA Zuidplas 'zet de samenleving in bloei'

Foto

De komende weken deelt CDA Zuidplas duizenden bloembollen uit. 'We zetten de samenleving in bloei!' zegt lijsttrekker Tinet de Jonge(foto).

CDA lijsttrekker Tinet de Jonge: ''Samen zorgen in Zuidplas!''

Foto

Ruim de helft van de 75-plussers zegt wel eens eenzaam te zijn. Tinet de Jonge (lijsttrekker voor het CDA Zuidplas): “Daar leggen we ons niet bij neer! 

Pagina's