Clicky

Chocoladefabriek

Wim Veerman wint twaalfde Walvisprijs

Foto

In de Steenlandzaal van de Chocoladefabriek in Gouda werd op 7 juni tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaar van de twaalfde Walvisprijs bekend gemaakt.

Schrijver Bert Wagendorp op Vaderdag in de Chocoladefabriek

Foto

Ben jij nog op zoek naar het ultieme cadeau voor Vaderdag? 

Het grote Verkiezingsdebat in de Chocoladefabriek

Foto

Wil jij ook meebeslissen waar het geld van de provincie naar toe gaat, maar twijfel je nog op wie je moet stemmen tijdens de verkiezingen van de Provinciale Staten en waterschappen?

Lezing vrouwengeschiedenis in de Chocoladefabriek

Foto

Op donderdagavond 7 maart is auteur Elisabeth Leijnse te gast bij het Streekarchief in de Chocoladefabriek voor een speciale lezing over vrouwengeschiedenis. 

Chocoladefabriek viert 5 jarig bestaan

Foto

Op vrijdag 1 maart is het de hele dag feest. Dan vieret de Chocoladefabriek het vijf jarig jubileum.

Voorronde voorleeswedstrijd in de Chocoladefabriek

Foto

Op vrijdag 15 februari vindt om 10.30 uur de voorronde van de Nationale voorleeswedstrijd plaats in de Chocoladefabriek. Zes schoolkampioenen gaan de strijd met elkaar aan om de titel 'Voorleeskampioen van Gouda'. De winnaar gaat door naar de provinciale ronde.

Kaarsjesavond in de Chocoladefabriek

Foto

Bezoek 14 december de Chocoladefabriek in een gezellige kerstsfeer, met muziek en verhalenvertellers onder de kerstboom.

Kwartfinale Nationale Voorleeswedstrijd in de Chocoladefabriek

Foto

Op zaterdag 17 maart vindt de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd plaats in de Chocoladefabriek. Van 10.00 tot 12.00 uur strijden de twaalf voorleeskampioenen van de voorrondes om de titel ‘Beste regionale voorlezer’.

Het grote lijsttrekkersdebat 20 maart in de Chocoladefabriek

Foto

Twijfel je nog op wie je moet stemmen? Kom dan op 20 maart om 19.30 uur naar het grote lijsttrekkersdebat in de Chocoladefabriek. Bijna alle lijsttrekkers zijn aanwezig.

Speciale editie 'Dichters op Donderdag' in de Chocoladefabriek

Locatie: 
Klein Amerika 20, 2806CA Gouda
Datum: 
do, 25/01/2018 - 20:30

Op donderdag 25 januari om 20.30 uur vindt een speciale editie van Dichters op Donderdag plaats in de Chocoladefabriek. Gouda kiest tweejaarlijks een nieuwe stadsdichter en het is die verkiezing die aan de wieg stond van ‘Dichters op Donderdag’. Iedere twee maanden wordt een Dichters op Donderdag georganiseerd en iedere editie heeft zijn eigen thema. Entree is gratis.

De komende Dichters op Donderdag-editie valt samen met de Poëzieweek en wordt daarmee een speciale editie. Eenmalig verwisselt Dichters op Donderdag haar thuisbasis ‘t  IJsselhuis in de Museumhaven voor een editie op locatie in de Chocoladefabriek!

Pagina's