Clicky

Christen Unie/SGP

Europese lijsttrekker CU/SGP op campagne bij rozenkwekerij Marjoland

Foto

De CU/SGP lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen Peter van Dalen bezocht afgelopen woensdag 15 mei de gemeente Zuidplas.

CU/SGP stelt vragen over onderzoek waterbus

Foto

In oktober 2017 heeft de fractie ChristenUnie/SGP schriftelijke vragen gesteld over onderzoek waterbusverbinding met Rotterdam.

ChristenUnie/SGP Zuidplas ''duikt onder''

Foto

Op uitnodiging van duikvereniging Potvis dook de fractie van ChristenUnie/SGP Zuidplas op woensdag 13 februari kopje onder in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

CU/SGP stelt vragen over herontwikkeling huidige schoollocaties Moerkapelle

Foto

Een jaar geleden heeft de ChristenUne/SGP vragen gesteld met betrekking tot de schoollocaties in Moerkapelle. 

ChristenUnie/SGP: 'Na 9 rustige jaren niet terug bij af?'

Foto

De fractie van de ChristenUnie/SGP wil dat de evaluatie antwoord geeft op een reeks van vragen. Waarom was het dit jaar niet mogelijk om een vreugdevuur te organiseren zoals afgelopen jaren?

ChristenUnie/SGP Zuidplas steekt politie en brandweer hart onder de riem

Foto

Om politiemensen die bij de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, deelden raadsleden van de ChristenUnie/SGP-fractie op 31 december oliebollen uit aan agenten van politiebureau Waddinxveen-Zuidplas. 

CU/SGP feliciteert Van Blitterswijk Eco-mobiliteit met de nominatie van de ‘Onderneming van het Jaar’

Foto

De fractie van de ChristenUnie/SGP feliciteert Van Blitterswijk met de nominatie voor de MKB OndernemersPrijs Midden Holland. 

Vragen ChristenUnie/SGP over capaciteitsprobleem netwerkbeheerder

Foto

In de Zuid-Hollandse Zuidplaspolder heeft het net van Liander onvoldoende capaciteit om nieuwe aanvragen voor aanvullend transportvermogen te kunnen accepteren. Aanleiding voor CU/SGP hierover vragen te stellen aan het college.

4 en 5 mei: Geef vrijheid door

Foto

Samen zijn we verantwoordelijk om vrijheid in stand te houden. Daarom herdenken we op 4 mei de oorlogsslachtoffers en vieren we op 5 mei dat we in vrijheid leven.

Coalitieakkoord gepresenteerd: 'Samen verder bouwen aan Zuidplas'

Foto

De gemeente Zuidplas heeft een nieuwe coalitie, deze werd woensdagavond 25 april in aanwezigheid van de politieke kopstukken en de lokale pers gepresenteerd in de Batavier aan de Batavierlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Pagina's