Clicky

Christen Unie/SGP

ChristenUnie/SGP vraagt aandacht voor verkeersveiligheid door lampjes uit te delen

Foto

Raadsleden van de ChristenUnie/SGP fractie hebben op maandagmorgen 2 december, de eerste schooldag van de meteorologische winter, op verschillende locaties fietslampjes uitgedeeld aan schoolgaande kinderen en jongeren. 

Vragen CU/SGP over ontsluiting van de Jonge Veenen in Moerkapelle

Foto

Donderdag 21 november j.l. was er een inloopavond De Jonge Veenen Moerkapelle Oost fase 3. Hierbij was Peter Molenaar, raadslid namens de CU/SGP, aanwezig.

ChristenUnie/SGP maakt met inwoners Zuidplas 'wijkschouw'

Foto

Ter voorbereiding op de raadsbehandeling van het Integraal Beheerplan Openbare Ruimte 2018-2021 dinsdag 15 oktober heeft de fractie van ChristenUnie/SGP met inwoners een wijkschouw in alle vier de dorpen gemaakt. 

Europese lijsttrekker CU/SGP op campagne bij rozenkwekerij Marjoland

Foto

De CU/SGP lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen Peter van Dalen bezocht afgelopen woensdag 15 mei de gemeente Zuidplas.

CU/SGP stelt vragen over onderzoek waterbus

Foto

In oktober 2017 heeft de fractie ChristenUnie/SGP schriftelijke vragen gesteld over onderzoek waterbusverbinding met Rotterdam.

ChristenUnie/SGP Zuidplas ''duikt onder''

Foto

Op uitnodiging van duikvereniging Potvis dook de fractie van ChristenUnie/SGP Zuidplas op woensdag 13 februari kopje onder in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

CU/SGP stelt vragen over herontwikkeling huidige schoollocaties Moerkapelle

Foto

Een jaar geleden heeft de ChristenUne/SGP vragen gesteld met betrekking tot de schoollocaties in Moerkapelle. 

ChristenUnie/SGP: 'Na 9 rustige jaren niet terug bij af?'

Foto

De fractie van de ChristenUnie/SGP wil dat de evaluatie antwoord geeft op een reeks van vragen. Waarom was het dit jaar niet mogelijk om een vreugdevuur te organiseren zoals afgelopen jaren?

ChristenUnie/SGP Zuidplas steekt politie en brandweer hart onder de riem

Foto

Om politiemensen die bij de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, deelden raadsleden van de ChristenUnie/SGP-fractie op 31 december oliebollen uit aan agenten van politiebureau Waddinxveen-Zuidplas. 

CU/SGP feliciteert Van Blitterswijk Eco-mobiliteit met de nominatie van de ‘Onderneming van het Jaar’

Foto

De fractie van de ChristenUnie/SGP feliciteert Van Blitterswijk met de nominatie voor de MKB OndernemersPrijs Midden Holland. 

Pagina's