Clicky

Christen Unie/SGP

CU/SGP stelt vragen over herontwikkeling huidige schoollocaties Moerkapelle

Foto

Een jaar geleden heeft de ChristenUne/SGP vragen gesteld met betrekking tot de schoollocaties in Moerkapelle. 

ChristenUnie/SGP: 'Na 9 rustige jaren niet terug bij af?'

Foto

De fractie van de ChristenUnie/SGP wil dat de evaluatie antwoord geeft op een reeks van vragen. Waarom was het dit jaar niet mogelijk om een vreugdevuur te organiseren zoals afgelopen jaren?

ChristenUnie/SGP Zuidplas steekt politie en brandweer hart onder de riem

Foto

Om politiemensen die bij de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, deelden raadsleden van de ChristenUnie/SGP-fractie op 31 december oliebollen uit aan agenten van politiebureau Waddinxveen-Zuidplas. 

CU/SGP feliciteert Van Blitterswijk Eco-mobiliteit met de nominatie van de ‘Onderneming van het Jaar’

Foto

De fractie van de ChristenUnie/SGP feliciteert Van Blitterswijk met de nominatie voor de MKB OndernemersPrijs Midden Holland. 

Vragen ChristenUnie/SGP over capaciteitsprobleem netwerkbeheerder

Foto

In de Zuid-Hollandse Zuidplaspolder heeft het net van Liander onvoldoende capaciteit om nieuwe aanvragen voor aanvullend transportvermogen te kunnen accepteren. Aanleiding voor CU/SGP hierover vragen te stellen aan het college.

4 en 5 mei: Geef vrijheid door

Foto

Samen zijn we verantwoordelijk om vrijheid in stand te houden. Daarom herdenken we op 4 mei de oorlogsslachtoffers en vieren we op 5 mei dat we in vrijheid leven.

Coalitieakkoord gepresenteerd: 'Samen verder bouwen aan Zuidplas'

Foto

De gemeente Zuidplas heeft een nieuwe coalitie, deze werd woensdagavond 25 april in aanwezigheid van de politieke kopstukken en de lokale pers gepresenteerd in de Batavier aan de Batavierlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

VVD en CU/SGP vinden 'stevige basis voor samenwerking'

Foto

De vorming van de nieuwe coalitie is in volle gang. Vandaag heeft het tweede brede overleg met alle fracties plaatsgevonden.

ChristenUnie/SGP lijsttrekker Jan-Willem Schuurman blikt terug op verkiezingen

Foto

De ChristenUnie/SGP kreeg bij de verkiezingen van afgelopen woensdag evenveel zetels als vier jaar geleden: Zes. Omroep Zuidplas sprak hierover met lijsttrekker Jan-Willem Schuurman.

ChristenUnie/SGP jongerenkandidaat Willem-Jan Verdoes: 'Politiek, vergeet de jongeren niet!'

Foto

Willem-Jan Verdoes: 'Voor starters is het lastig om op de woningmarkt te komen. Voor sociale huurwoningen zijn wachtlijsten. De vrije huursector is te duur of er is geen plaats. En de koopwoningen kosten te veel  voor starters'. 

Pagina's