Clicky

ChristenUnie/SGP

Vragen ChristenUnie/SGP: Zonnepaneel mag niet leiden tot hogere WOZ-waarde

Foto

Naar aanleiding van berichtgeving over een eerdere uitspraak van het gerechtshof ArnhemLeeuwarden willen De CU/SGP duidelijkheid over de manier waarop Zuidplas bij de WOZ-taxatie omgaat met investeringen in duurzaamheid door huiseigenaren.

Tinet de Jonge, Jan Hordijk en Jan-Willem Schuurman bij 'Zuidplas in het Weekend'

Foto

Zaterdagochtend sprak Omroep Zuidplas met VVD wethouder Jan Hordijk, CU/SGP wethouder Jan-Willem Schuurman en CDA lijsttrekker Tinet de Jonge(foto) over het gepresenteerde coaltieakkoord.

Coalitieakkoord VVD, ChristenUnie/SGP en CDA

Foto

De coalitiepartners VVD, ChristenUnie/SGP en CDA presenteren op woensdagavond 25 april om 19.30 uur hun coalitieakkoord. Dat lieten de gezamelijke partijen zaterdag weten.

Coalitie VVD, ChristenUnie/SGP en CDA nog niet rond

Foto

De coalitie onderhandelingen tussen VVD, ChristenUnie/SGP en het CDA zijn nog niet afgerond.

Voorzitter SP Zuidplas Serena Rodenburg over 'oppositieblok over links'

Foto

Omroep Zuidplas' Zuidplas in het Weekend presentator Danny Govers sprak met SP Zuidplas voorzitter Serena Rodenburg over de oppositie die de socialisten willen voeren.

VVD lijsttrekker Jan Hordijk over coalitie onderhandelingen

Foto

Omroep Zuidplas' Zuidplas in het Weekend presentator Danny Govers sprak met VVD lijsttrekker Jan Hordijk over de coalitie onderhandelingen met ChristenUnie/SGP en het CDA.

Coalitie VVD, ChristenUnie/SGP en CDA op komst

Foto

Bij de vorming van een nieuwe coalitie voor Zuidplas is gisteravond(dindsag, red.) een belangrijke volgende stap gezet.

ChristenUnie/SGP zet acht mantelzorgers in het zonnetje

Foto

Mantelzorgers zijn onmisbaar, vindt ChristenUnie/SGP Zuidplas. Daarom zette lijsttrekker Jan Willem Schuurman samen met andere kandidaten vrijdag 16 maart een aantal mantelzorgers in het zonnetje. Die reageerden blij verrast.

Omroep Zuidplas in de politiek op TV

Foto

Deze week komen alle acht lijstttekkers voorbij in gesprek met politiek verslaggever Philip van Es(foto) op Omroep Zuidplas TV.

Omroep Zuidplas aanwezig bij Ondernemerstour ChristenUnie/SGP: Bredefleur

Foto

De heer Evers van het familiebedrijf Bredefleur in Moerkapelle is de 4e en laatste ondernemer die de delegatie van de CU-SGP ontving.

Pagina's