Clicky

Claudio Braga

Nieuwe Hoofd Jeugd Opleidingen VV Nieuwerkerk

Foto

Nadat Caudio Braga geheel polotseling VV Nieuwerkerk heeft verlaten voor een andere vereniging heeft de club één van zijn functies, die van Hoofd Jeugd Opleidingen, kunnen invullen.

Bestuur VV Nieuwerkerk over de laatste ontwikkelingen

Foto

VV Nieuwerkerk verkeerd in een lastige situatie nu hoofdtrainer Claudio Braga plotseling is vertrokken.

BREAKING NEWS: Claudio Braga per direct weg bij VV Nieuwerkerk

Foto

Geheel onverwachts liet Claudio Braga weten dat hij zijn functies als Hoofd Jeugd Opleidingen en Hoofdtrainer van Zondag 1 bij vv Nieuwerkerk neerlegt.

VV Nieuwerkerk speelt gelijk in 'overbodige wedstrijd'

Foto

VV Nieuwerkerk speelde zondag de laatste wedstrijd van dit seizoen in Gouda tegen Olympia. Na afloop van de wedstrijd liet clubwatcher René Govers zijn licht schijnen over dit seizoen en sprak hij uitgebreid met VV Nieuwerkerk trainer Claudio Braga.

VV Nieuwerkerk verslaat SC Woerden in mat duel

Foto

Het was op 6 november van het vorige jaar dat Nieuwerkerk op eigen veld een wedstrijd winnend wist af te sluiten. Eindelijk werd de ban dan nu doorbroken, ofschoon het duel nauwelijks het aankijken waard was. 

VV Nieuwerkerk stunt bij koploper Leonidas

Foto

Terwijl alle festiviteiten voor het naderende kampioenschap al vroeg op de dag flink op gang waren gekomen, moest de thuisclub nog wel even het Nieuwerkerkse varkentje wassen. 

Nieuwe nederlaag voor VV Nieuwerkerk: FC Boshuizen te sterk

Foto

Aan gifbekers dit seizoen geen gebrek. De ene na de ander wordt geleegd en er lijkt maar geen einde aan te komen. Nieuwerkerk snakt naar het einde van dit volledig verloren seizoen. Direct na afloop sprak Sportcafé met VV Nieuwerkerk trainer Claudio Braga.

Opnieuw nipt verlies voor VV Nieuwerkerk

Foto

Na de slechte prestatie van vorige week tegen VOC, is Nieuwerkerk er niet in geslaagd tegen Laakkwartier beter te presteren en verloor het opnieuw met 1-0 en mag het seizoen nu wel als geheel verloren worden beschouwd. 

Machteloos VV Nieuwerkerk verliest van VOC

Foto

Na de prima prestatie van vorige week met de knappe winst op Alphense Boys, stelde de ploeg van trainer Claudio Braga vandaag hevig teleur. Geen moment kwam het in de buurt van het spel dat de ploeg vorige week op de mat legde.

VV Nieuwerkerk verrast met zege bij Alphense Boys

Foto

Nieuwerkerk verraste vriend en vijand door Alphense Boys op eigen veld met 1-2 te verslaan. De basis voor deze zege werd in de eerste helft gelegd.  Direct na afloop van deze wedstrijd sprak Sportcafé met trainer Claudio Braga.

Pagina's