Clicky

Comenius College

Comenius college Nieuwerkerk toneel grootscheepse terreur oefening

Foto

Het Comenius College in Nieuwerkerk aan Den IJssel was woensdagavond 15 mei het toneel van een grootscheepse oefening ‘extreem geweld’, op iniatief van de politie.

Leerlingen Comenius Nieuwerkerk winnen European Money Quiz in Week van het Geld

Foto

Een tweedaags bezoek aan Brussel voor twee leerlingen, een cheque van 500 euro voor een educatief uitstapje met de hele klas en … taart! 

Docenten gezocht: Speeddaten bij Comenius College

Foto

Door het grote succes van het afgelopen jaar organiseert het Comenius College op 26 maart weer een Meet & Match: Comenius College zoekt Comenius-collega’s.

Leerlingen 'happy' naar school bij Comenius Lyceum en Comenius Mavo in Capelle

Foto

Niet alleen de kwaliteit van het onderwijs op het Comenius Lyceum en de Comenius Mavo in Capelle gaat omhoog; maar ook de sfeer. Beide scholen willen dat de leerlingen happy naar school komen en naar huis gaan, door ‘gastvrij onderwijs’ te verzorgen.

Engelse act publiekstrekker op Open Dag van Comenius Nieuwerkerk

Foto

Comenius Nieuwerkerk liet de circa 750 bezoekers van de Open Dag zien dat er versterkt Engels aangeboden wordt, en dat leerlingen er het Anglia- of Cambridge-diploma kunnen behalen. 

Leerlingen Comenius Nieuwerkerk enthousiast gemaakt voor duurzaam leven

Foto

Shirtjes, sweaters en jeans verwisselden vrijdagmiddag 25 januari op Comenius Nieuwerkerk van eigenaar zonder dat de portemonnee eraan te pas kwam.

Leerlingen en ouders geven Capelse Comeniusscholen weer voldoendes

Foto

Het Comenius Lyceum en de Comenius Mavo maken mooie stappen vooruit, blijkt uit de resultaten van recent gehouden leerling- en oudertevredenheidsonderzoeken.

Comenius start in schooljaar 2019-2020 met tweetalig havo

Foto

De docenten van het Comenius Lyceum Capelle zijn klaar voor de start van de opleiding tweetalig havo (tto havo) in het cursusjaar 2019-2020.

Minister Van Engelshoven ontbijt met leerlingen van GSA’s op IJsselcollege en Comenius

Foto

Vier leerlingen van GSA Comenius Lyceum Capelle zijn op Paarse Vrijdag, vrijdag 14 december 2018, naar de GSA van het IJsselcollege gegaan voor een gesprek met minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven. Dit gesprek is gevoerd tijdens een ontbijt van de twee GSA-netwerken.

Sinterklaasmarkt Comenius Lyceum levert 1.159 euro op voor Leprastichting

Foto

Geen cadeau krijgen, maar geld geven aan een goed doel. Daarvoor hebben de brugklasleerlingen van het Comenius Lyceum zich ingezet tijdens de Sinterklaasmarkt op vrijdag 30 november.

Pagina's