Clicky

CU-SGP Zuidplas

Lijsttrekker CU/SGP voor Europese verkiezingen woensdag 15 mei in Zuidplas

Foto

De CU/SGP lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen Peter van Dalen wil woensdag 15 mei van 17.00 tot 19.00 uur in gesprek met inwoners en ondernemers van de gemeente Zuidplas.

ChristenUnie/SGP presenteert Ondernemersplan voor nieuw college

Foto

Op vrijdag 9 maart heeft ChristenUnie/SGP Zuidplas na afloop van haar ondernemerstour een Ondernemersplan overhandigt aan wethouder Van Woudenberg van Economische Zaken.

ChristenUnie/SGP-raadslid Peter Molenaar stelt opnieuw vragen over de ontsluiting van Moerkapelle

Foto

Op uitnodiging van het Comité Ontsluiting Moerkapelle zijn op donderdag avond 22 februari jl. (bijna) alle fracties in Zuidplas bijgepraat over de voortgang van de ontsluiting van Moerkapelle.

Campagnefilmpje uit Zuidplas genomineerd door Jinek

Foto

In de verkiezing van favoriete campagnefilmpje bij Jinek is een filmpje van ChristenUnie/SGP Zuidplas genomineerd. De allereerste verkiezingsvlog van lijsttrekker Jan Willem Schuurman is een van de 10 geselecteerde filmpjes. Tot vrijdag 2 maart 18.00 uur kan er gestemd worden.

ChristenUnie/SGP presenteert 'dorpenkwartet'

Foto

Om de dorpen van Zuidplas in het zonnetje te zetten, heeft ChristenUnie/SGP Zuidplas een dorpenkwartet ontwikkeld. In het kwartetspel staan Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen centraal. Inwoners kunnen een eigen exemplaar reserveren.

SGP-jongeren Zuidplas voeren eenzaamheidsactie

Foto

A.s. zaterdag 17 februari organiseert SGP-jongeren onder het motto “Breng ouderen een bezoekje, eet samen een koekje” een eenzaamheidsactie. 

Jongerenkandidaat ChristenUnie/SGP op valentijnsdate

Foto

Het wordt woensdag 14 januari een drukke Valentijnsdag voor Willem-Jan Verdoes (20). De jongerenkandidaat van de ChristenUnie/SGP gaat op zoek naar een goede match. 

Rolstoelexperience bij gezamenlijke start campagne politieke partijen

Foto

Zaterdag 3 februari organiseert de ChristenUnie/SGP een gezamenlijke campagnestart voor alle politieke partijen in Zuidplas.