Clicky

Daan de Haas

Voorgenomen reconstructie Hitlandselaan

Foto

Het recreatieschap Hitland wil de Hitlandselaan op zo kort mogelijke termijn gaan reconstrueren.

Nieuwjaarsbijeenkomst KBO

Locatie: 
In de st. Joseph parochie, Kerklaan 20, 2911 AD Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
do, 17/01/2019 - 14:00

Het bestuur van de KBO Nieuwerkerk aan den IJssel heeft besloten om in januari wegens succes wederom een Nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren en wel op de 3e donderdag in januari. Het is geen Nieuwjaarsreceptie maar een Nieuwjaarsbijeenkomst. Men heeft wethouder Daan de Haas bereid gevonden om een korte lezing te houden over het nieuwe gemeentehuis.   
 
"Vanaf 14.00 uur ontvangen wij u met koffie of thee met iets lekkers.  Aanvang van het middagprogramma om ± 14.30 uur. We bieden u graag een glaasje bubbels aan – om samen met de wethouder – te proosten op het nieuwe jaar. We wensen elkaar goede gezondheid, Gods’ Zegen, voorspoed en geluk in het nieuwe jaar.  Aansluitend zal wethouder Daan de Haas een korte lezing houden.  
 
Na afloop van de lezing is de bar open voor drankjes tegen € 1,= per drankje en zetten wij de gezellige middag voort. Er kan eventueel gekaart worden of een ander spelletje worden gespeeld. Uiteraard kunt u ook blijven om met elkaar te praten onder het genot van een hapje en een drankje en krijgt u de gelegenheid mensen te ontmoeten.  De middag wordt om circa 17:00 uur afgesloten."
 
Aanmelden uiterlijk 13 januari is verplicht i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen.  U kunt zich hiervoor aanmelden bij Sjaak Zuidwijk, of bellen 0180-313625, of mailen naar zuidwi@telfort.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Meerjarenbegroting 2019-2022 Gemeente Zuidplas, deel 4

Foto

In deel 4 van dit dossier gaan we in op de taken van wethouder Daan de Haas(foto), kijkende naar de meerjarenbegroting van de gemeente Zuidplas.

Week tegen Eenzaamheid: Zuidplas Verbindt voor alle inwoners

Foto

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. In de Week tegen Eenzaamheid, die op donderdag 27 september start, vragen we hiervoor aandacht, ook in de gemeente Zuidplas. 

'Zuidplas in het Weekend' terug bij Omroep Zuidplas

Foto

Met ingang van a.s. zaterdag 15 september keert Zuidplas in het Weekend terug op Omroep Zuidplas. Elke zaterdag tussen 09:00 en 11:00, met Jeroen Buitenhek(links) en Danny Govers(rechts).

Fietsen en wandelen voor iedereen door Zuidplas in beweging

Foto

3 jaar geleden had Willy Grönefeld het idee voor de wandel en fietstochten van Zuidplas in beweging. Vandaag bij de start van de derde editie door wethouder Daan de Haas was ze niet aanwezig. Ze vierde haar verjaardag.

Omroep Zuidplas aanwezig bij opening wandelknoopuntennet 'Mooi Zuidplas'

Foto

Op 7 juli heeft wethouder Daan de Haas samen met Eeffien Huizing door het opvullen van een blinde vlek op de kaart het wandelknooppuntennet Mooi Zuidplas geopend.

Zevenhuizenaar Michel Barbier ontvangt Kruis van Verdienste

Foto

Op maandag 2 juli 2018 vond op de Koning Willem III-kazerne in Apeldoorn de decoratie plaats van veertien militairen.

Omroep Zuidplas aanwezig bij sponsorzwemmen De Kroon (video)

Foto

Afgelopen zaterdag 16 juni vondt het sponsorzwemmen plaats in het zwembad in Gouderak. Zal het lukken om een (2e hands) duofiets te kopen voor wijkservicecentrum De Kroon?

Inspirerende samenwerking ondernemers Oude Dorp en Thorbecke-leerlingen

Foto

Donderdag 14 juni hebben leerlingen van Thorbecke Nieuwerkerk getoond over welke kwaliteiten en talenten ze beschikken.

Pagina's