Clicky

Daan de Haas

Grote opkomst atleten tijdens World Rowing Cup Rotterdam

Foto

In het weekend van 12 t/m 14 juli zullen ruim 700 internationale atleten deelnemen aan de World Rowing Cup finals in Rotterdam.

Zuidplas als eerste gemeente aangesloten op BAG 2.0

Foto

Taart en een oorkonde voor de gemeente Zuidplas. De gemeente Zuidplas is namelijk de eerste gemeente die succesvol is aangesloten op de vernieuwde Landelijke Voorziening voor de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). 

Wethouder Daan de Haas luidt bouwrijp maken plangebied Eendragtspolder in

Foto

Op woensdag 22 mei stond een groep betrokkenen feestelijk stil bij het bouwrijp maken van het plangebied voor 36 woningen in de Eendragspolder.

Oplevering nieuw zeer duurzaam gemeentehuis Zuidplas

Foto

Liefst drie weken voor de planning is het nieuwe zeer duurzame gemeentehuis van Zuidplas door Heembouw opgeleverd. 

'Hitlandselaan blijft karakteristiek'

Foto

De aanblik van de Hitlandselaan na de bomenkap is voor iedereen even wennen. Eén ding is zeker: er komt een prachtige, karakteristieke laan voor terug. Aldus Recreatieschap Hitland.

Voorgenomen reconstructie Hitlandselaan

Foto

Het recreatieschap Hitland wil de Hitlandselaan op zo kort mogelijke termijn gaan reconstrueren.

Nieuwjaarsbijeenkomst KBO

Locatie: 
In de st. Joseph parochie, Kerklaan 20, 2911 AD Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
do, 17/01/2019 - 14:00

Het bestuur van de KBO Nieuwerkerk aan den IJssel heeft besloten om in januari wegens succes wederom een Nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren en wel op de 3e donderdag in januari. Het is geen Nieuwjaarsreceptie maar een Nieuwjaarsbijeenkomst. Men heeft wethouder Daan de Haas bereid gevonden om een korte lezing te houden over het nieuwe gemeentehuis.   
 
"Vanaf 14.00 uur ontvangen wij u met koffie of thee met iets lekkers.  Aanvang van het middagprogramma om ± 14.30 uur. We bieden u graag een glaasje bubbels aan – om samen met de wethouder – te proosten op het nieuwe jaar. We wensen elkaar goede gezondheid, Gods’ Zegen, voorspoed en geluk in het nieuwe jaar.  Aansluitend zal wethouder Daan de Haas een korte lezing houden.  
 
Na afloop van de lezing is de bar open voor drankjes tegen € 1,= per drankje en zetten wij de gezellige middag voort. Er kan eventueel gekaart worden of een ander spelletje worden gespeeld. Uiteraard kunt u ook blijven om met elkaar te praten onder het genot van een hapje en een drankje en krijgt u de gelegenheid mensen te ontmoeten.  De middag wordt om circa 17:00 uur afgesloten."
 
Aanmelden uiterlijk 13 januari is verplicht i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen.  U kunt zich hiervoor aanmelden bij Sjaak Zuidwijk, of bellen 0180-313625, of mailen naar zuidwi@telfort.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Meerjarenbegroting 2019-2022 Gemeente Zuidplas, deel 4

Foto

In deel 4 van dit dossier gaan we in op de taken van wethouder Daan de Haas(foto), kijkende naar de meerjarenbegroting van de gemeente Zuidplas.

Week tegen Eenzaamheid: Zuidplas Verbindt voor alle inwoners

Foto

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. In de Week tegen Eenzaamheid, die op donderdag 27 september start, vragen we hiervoor aandacht, ook in de gemeente Zuidplas. 

'Zuidplas in het Weekend' terug bij Omroep Zuidplas

Foto

Met ingang van a.s. zaterdag 15 september keert Zuidplas in het Weekend terug op Omroep Zuidplas. Elke zaterdag tussen 09:00 en 11:00, met Jeroen Buitenhek(links) en Danny Govers(rechts).

Pagina's