Clicky

De Kroon

SAZ Repair Café Zuidplas komt ook naar Moordrecht

Foto

Wijkservicecentrum De Kroon gaat een samenwerking aan met het SAZ Repair Café Zuidplas.

Iedere woensdag lunchen in wijkcentrum de Kroon

Foto

Het Moordrechts wijkcentrum de Kroon start op woensdagmiddag 17 juli met het "12-uurtje".

Wijkservicecentrum De Kroon in Moordrecht overstelpt met voetbalplaatjes

Foto

Het enthousiasme rond het verzamelen van voetbalplaatjes van een grote supermarkt in Moordrecht heeft geleid tot een heuse ruilbeurs in wijkcentrum De Kroon.

'Hobbycafé' in wijkcentrum De Kroon te Moordrecht

Foto

Het maandelijks knutselen in wijkservicecentrum De Kroon aan het Land voor Water 3 in Moordrecht was vorige week zo succesvol dat er vanaf woensdag 20 februari voortaan drie keer per maand een hobbycafé wordt georganiseerd.

Brunch in wijkservicecentrum De Kroon

Foto

Wijkservicecentrum de Kroon van de Gemiva-SVG Groep aan het Land voor Water 3 in Moordrecht organiseert op woensdag 23 januari tussen 11.00 en -13.00 uur weer een brunch voor buurtbewoners.

Jong en oud maken gezamenlijk kunstwerk

Foto

Op het schilderij is een boom te zien. De gedachte hierachter is dat de stam staat voor de oudere mensen, de blaadjes staan voor de kinderen en de vlinders die er tussendoor fladderen zorgen voor de verbinding.

Harpconcert in De Kroon

Locatie: 
Land voor Water 3 in Moordrecht
Datum: 
vr, 14/12/2018 - 13:30

Wijkservicecentrum De Kroon van de Gemiva-SVG Groep aan het Land voor Water 3 in Moordrecht organiseert op vrijdag 14 december een harpconcert. Onder leiding van Joke Verdoold, Arla en Reinilde zijn er tussen 13.30-15.00 uur Keltische harpen, pedaalharpen en een panfluit te horen. De Kroon is dan omgetoverd in kerstsfeer waar kerstmuziek op de harp net iets specialer klinkt.

 Er kan meegezongen worden met liederen zoals Franz Grüber's Stille nacht tot Loreena McKennit's Snow en van west tot oost van Engeland tot Urkraine en alles wat daar tussen in zit.

Entree is € 2,50 inclusief een kopje koffie/thee.

 

Genieten van uitstapje met de dagopvang De Kroon Moordrecht

Foto

Wijkservicecentrum de Kroon in Moordrecht van de Gemiva-SVG Groep ging afgelopen week met de deelnemers van de dagopvang een dag op stap naar Rotterdam.

Meer kinderactiviteiten in De Kroon na succesvolle bingo

Foto

Onlangs bezochten 31 kinderen De Kroon aan het Land voor Water 3 in Moordrecht voor een echte kinderbingo. 

Gratis brunch in De Kroon enorm succes

Foto

In Wijkservicecentrum De Kroon van de Gemiva-SVG Groep aan het Land voor Water in Moordrecht heeft de plaatselijke supermarkt op vrijdag 5 oktober in het kader van Nationale Ouderendag 60 ouderen een gratis een brunch aangeboden.

Pagina's