Clicky

De Kroon

Meer kinderactiviteiten in De Kroon na succesvolle bingo

Foto

Onlangs bezochten 31 kinderen De Kroon aan het Land voor Water 3 in Moordrecht voor een echte kinderbingo. 

Gratis brunch in De Kroon enorm succes

Foto

In Wijkservicecentrum De Kroon van de Gemiva-SVG Groep aan het Land voor Water in Moordrecht heeft de plaatselijke supermarkt op vrijdag 5 oktober in het kader van Nationale Ouderendag 60 ouderen een gratis een brunch aangeboden.

Open dag wijkservicecentrum De Kroon Moordrecht

Foto

Op zaterdag 29 september organiseert Wijkservicecentrum De Kroon aan het Land voor Water 3 in Moordrecht een open dag tussen 11.00 en 15.00 uur.

Ballroomdansen bij De Kroon in Moordrecht

Foto

Op donderdag 4 oktober start dansleraar Harry Swart met een cursus ballroomdansen in Wijkservicecentrum De Kroon in Moordrecht. 

Omroep Zuidplas aanwezig bij gastoptreden dameskoor Eigenwijs

Foto

Op 11 september heeft het dameskoor Eigenwijs een gastoptreden verzorgd in het wijkcentrum de Kroon in Moordrecht.

Bloedafname Moordrecht verhuist

Foto

Vanaf 3 september kunnen inwoners van Moordrecht voor bloedafname iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8.45 en 9.30 uur terecht bij de prikpost van het GHDC in Wijkservicecentrum De Kroon aan het Land voor Water 3 in Moordrecht.

Duofietsen vanuit wijkservicecentrum De Kroon

Foto

Wijkservicecentrum De Kroon aan het Land voor water 3 in Moordrecht start eind augustus met een nieuwe activiteit voor wijkbewoners: Fietsen met de duofiets. 

Omroep Zuidplas aanwezig bij sponsorzwemmen De Kroon (video)

Foto

Afgelopen zaterdag 16 juni vondt het sponsorzwemmen plaats in het zwembad in Gouderak. Zal het lukken om een (2e hands) duofiets te kopen voor wijkservicecentrum De Kroon?

Omroep Zuidplas aanwezig bij rommelmarkt de Kroon in Moordrecht (foto's)

Foto

Vrijdag 8 juni was er een rommelmarkt en volgende week sponsor zwemmen voor een elektrische duofiets(foto) voor Moordrecht.

Dansen in wijkcentrum De Kroon Moordrecht

Foto

In wijkcentrum De Kroon aan Land voor Water 3 in Moordrecht start na het succes van het zitdansen ook met regulier dansen voor wijkbewoners als hiervoor belangstelling is.

Pagina's