Clicky

De Schakel

Kerstmarkt in de Moordrechtse Schakel

Foto

Dit jaar organiseert activiteitencentrum De Schakel weer een kerstmarkt. De kerstmarkt is op donderdag 12 december aan het Oosteinde 27 in Moordrecht van 18.00 uur tot 20.30 uur.

Zomermarkt en open dag bij Activiteitencentrum de Schakel in Moordrecht

Foto

Op zaterdagmiddag 22 juni organiseert activiteitencentrum de Schakel in Moordrecht een gezellige zomermarkt. 

Kerstmarkt in Moordrechtse Schakel

Foto

Dit jaar organiseert Activiteitencentrum De Schakel wederom een kerstmarkt. Deze wordt gehouden op donderdag 13 december aan het Oosteinde 27 in Moordrecht van 18.00 uur tot 20.30 uur.

Lidl reikt cheque uit aan De Schakel te Moordrecht

Foto

Op zaterdag 30 september wordt er op activiteitencentrum De Schakel van de Gemiva-SVG Groep een cheque t.w.v. 1000 euro uitgereikt.

Nacht van Gebed 2017 Moordrecht

Locatie: 
Gebouw De Schakel, Moordrecht
Datum: 
vr, 16/06/2017 - 20:00

“Het zijn jullie gebeden die ons sterk maken’

‘Wees wakker! En bid voor ons’ was en is nog steeds de oproep van vervolgde christenen aan geloofsgenoten in Nederland. Christenen in Moordrecht nemen deze oproep letterlijk door 16 op 17 juni 2017 één nacht wakker te blijven en te bidden voor vervolgde christenen.

In Moordrecht komen groepjes christenen  iedere jaar bij elkaar om tijdens de Nacht van Gebed te bidden.  “We hopen dat veel christenen uit de regio zich aangesproken voelen en van 16 op 17 juni 2017 deelnemen aan de Nacht van Gebed. Iedereen is van harte welkom. 

Niet alleen in Moordrecht blijven christenen een nacht wakker. Op meer dan driehonderd locaties in Nederland en België bidden duizenden christenen tijdens de Nacht van Gebed. Er wordt gebeden voor christenen uit Irak, Iran, Qatar, Koeweit, Oman, Syrië, Indonesië ,Centraal-Afrikaanse Republiek en nog veel meer landen waar Christenen worden vervolgd. Maar ook die opdracht dat Jezus ons geeft om voor je vijanden, de vervolgers te bidden en hen lief hebben opdat ze volgers van Jezus worden.

Van alle landen is er een kort filmfragment met bijbehorende gebedspunten waar gezamenlijk voor wordt gebeden.

De Nacht van Gebed is een initiatief van Open Doors, een organisatie die vervolgde christenen steunt in meer dan vijftig landen. Meer informatie over de Nacht van Gebed en een overzicht van de gebedslocaties, vindt u op www.nachtvangebed.nl.

Datum :      16 juni 2017
Plaats:        Moordrecht
Gebouw : “De Schakel’
Adres:        Oosteinde 27

Zaal open  19.30 uur met koffie en thee
Aanvang:   20.00 uur
Einde: …    24.00 uur