Clicky

De Stroom

Openluchtdienst ''Kleine mensen, grote God'

Locatie: 
In het Moerhoutpark in Moordrecht
Datum: 
zo, 20/05/2018 - 11:00

Met dit thema organiseert de Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht & Gouderak op 1e Pinksterdag weer een openluchtdienst in het  Moerhoutpark in Moordrecht , aanvang 11.00 uur. 

In de dienst zal ds. Jan-Willem Leurgans voor gaan. Muzikale begeleiding zal worden verzorgd door Bertus en de Refro’s. U bent van harte uitgenodigd! Vanaf 10.30 uur is er koffie voor ontmoeting voorafgaand aan de dienst. De organisatie zorgt voor de nodige stoelen maar vragen u om, indien mogelijk, een stoel mee te nemen. Als het weer het niet toe laat om de dienst buiten te houden zal deze worden verplaatst naar de Dorpskerk aan het kerkplein in Moordrecht.

 

Jacques & Jeanet Steenhoven 'onmacht omzetten in kracht'

Foto

Vrijdagavond, 12 mei jl., waren Jacques & Jeanet Steenhoven te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom het Licht om iets te vertellen over Alpe d’HuZes.

Radio-interview werkvakantie Mozambique

Foto

Afgelopen vrijdag, 20 april jl., waren een aantal deelnemers van de werkvakantie Mozambique uit Dorpskerk te Moordrecht te gast bij omroep Zuidplas. In het programma Rondom het Licht.

Bazaar Dorpskerk Moordrecht brengt netto € 5700,- op

Foto

De bazaar in de Dorpskerk in Moordrecht die zaterdag 14 april jl, plaatsvond heeft een netto bedrag van € 5700,- opgebracht. De Bazaar werd georganiseerd door de Protestantse kerk in Moordrecht De Stroom.

10e Koningsdagexpositie in de Dorpskerk in Moordrecht

Foto

Tijdens deze 10e Koningsdagexpositie wordt een aantal kunstwerken uit de negen voorgaande exposities teruggehaald naar de kerk én is nieuw werk te zien. De expositie met het thema ‘Kerk & kunst’ is gemaakt door een groep kunstenaars uit Moordrecht.

Voorjaarsbazaar in Dorpskerk te Moordrecht.

Foto

Op zaterdag  14 april van 9.00 tot 15.00 uur  bent U van harte welkom  bij de 38e editie van de  jaarlijkse  “voorjaarsklassieker”
 

Restauratie orgel Dorpskerk Moordrecht noodzakelijk

Foto

De huidige staat van het orgel is toe aan een grondige restauratie. De laatste restauratie dateert van 1956. Het college van kerkrentmeesters heeft het orgel laten boordelen door orgeladviseur dhr. Peter van Dijk.

Pim Vink 50 jaar organist

Foto

Sinds 1968 bespeelt dhr. Vink al het orgel in de Protestantse gemeente in Moordrecht. Te beginnen in De Ontmoetingskerk. Na de fusie met de kerk uit Gouderak ook in De Dorpskerk in Moordrecht.

10de koningsdagexpositie in teken van kerkproeverij

Foto

De jaarlijkse koningsdagexpositie van de Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse kerk in Nederland.

Nieuwjaarsduik in Moordrecht

Foto

Op Nieuwjaarsdag zal er in Moordrecht een Nieuwjaarsduik plaatsvinden. Deze Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door de deelnemers van de werkvakantiegroep

Pagina's