Clicky

De Stroom

Uitzwaaidienst Moordrecht Meetz Mozambique (video)

Foto

Zondag, 8 juli jl., was er een uitzwaaidienst in Dorpskerk waarin de jongelui werden gezegend voor hun werkvakantie in Mozambique. In de dienst ging voor Ds. Rob van der Plicht.

Moordrecht Meetz Mozambique lopen Freek Vonk mis

Foto

Op 16 juli jl. vertrokken 16 jongere uit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht naar Mozambique om invulling te geven aan een werkvakantie voor de organisatie Lingstone.

Moordrecht Meetz Mozambique ‘de eerste dagen’

Foto

Op 16 juli jl. vertrokken 16 jongere uit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht naar Mozambique om invulling te geven aan een werkvakantie. Na een lange reis die via Qatar en Johannesburg lande de groep in Beïra Mozambique.

Veiling Mozambique brengt €42.134,13 in het laatje

Foto

Dit enorme bedrag is gisteravond na de veiling bekend gemaakt als het eindbedrag. Een fantastisch bedrag waar de groep iedereen natuurlijk heel dankbaar voor is en dat ze uiteraard goed zullen besteden in Mozambique.

Shirt Memphis Depay onder de hamer

Foto

Na een heel jaar van acties om geld inzamelen, teambuilding en voorbereidingen zijn de jongeren van de werkvakantie Mozambique toe aan de laatste actie de veiling.

Openluchtdienst ''Kleine mensen, grote God'

Locatie: 
In het Moerhoutpark in Moordrecht
Datum: 
zo, 20/05/2018 - 11:00

Met dit thema organiseert de Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht & Gouderak op 1e Pinksterdag weer een openluchtdienst in het  Moerhoutpark in Moordrecht , aanvang 11.00 uur. 

In de dienst zal ds. Jan-Willem Leurgans voor gaan. Muzikale begeleiding zal worden verzorgd door Bertus en de Refro’s. U bent van harte uitgenodigd! Vanaf 10.30 uur is er koffie voor ontmoeting voorafgaand aan de dienst. De organisatie zorgt voor de nodige stoelen maar vragen u om, indien mogelijk, een stoel mee te nemen. Als het weer het niet toe laat om de dienst buiten te houden zal deze worden verplaatst naar de Dorpskerk aan het kerkplein in Moordrecht.

 

Jacques & Jeanet Steenhoven 'onmacht omzetten in kracht'

Foto

Vrijdagavond, 12 mei jl., waren Jacques & Jeanet Steenhoven te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom het Licht om iets te vertellen over Alpe d’HuZes.

Radio-interview werkvakantie Mozambique

Foto

Afgelopen vrijdag, 20 april jl., waren een aantal deelnemers van de werkvakantie Mozambique uit Dorpskerk te Moordrecht te gast bij omroep Zuidplas. In het programma Rondom het Licht.

Bazaar Dorpskerk Moordrecht brengt netto € 5700,- op

Foto

De bazaar in de Dorpskerk in Moordrecht die zaterdag 14 april jl, plaatsvond heeft een netto bedrag van € 5700,- opgebracht. De Bazaar werd georganiseerd door de Protestantse kerk in Moordrecht De Stroom.

10e Koningsdagexpositie in de Dorpskerk in Moordrecht

Foto

Tijdens deze 10e Koningsdagexpositie wordt een aantal kunstwerken uit de negen voorgaande exposities teruggehaald naar de kerk én is nieuw werk te zien. De expositie met het thema ‘Kerk & kunst’ is gemaakt door een groep kunstenaars uit Moordrecht.

Pagina's