Clicky

Duinkerke

Lianne Vogel ‘De situatie is zo mensonterend’

Foto

Begin deze maand ging Nieuwerkerkse Lianne Vogel voor de 2e keer een weekend met Stand By You naar het vluchtelingenkamp in Duinkerke nadat zij medio augustus haar eerste reis maakte.

Lianne Vogel opnieuw naar Duinkerke

Foto

Begin november gaat Lianne Vogel voor de 2e keer een weekend met Stand By You naar het vluchtelingenkamp in Duinkerke nadat zij medio augustus haar eerste reis maakte.

Lianne Vogel met ‘Stand by you’ naar Duinkerke

Foto

Medio augustus vertrekt zij met de Stand By You foundation naar het vluchtelingenkamp in Duinkerke (Frankrijk) om een weekend mee te helpen de nood te ledigen.

Leon Roos met ‘stand by you Foundation’ in Duinkerken

Foto

De Stichting ‘stand by you Foundation’ is in de maand april weer richting Duinkerken vertrokken om hulp te bieden aan de aanwezige vluchtelingen die onder erbarmelijke omstandigheden zich staande moeten houden. 

Henriette Vlok en Andrea Hoogwerf op weg naar Duinkerke

Foto

Vandaag vertrokken beide dames opnieuw ‘Duinkerke’ in Noord-Frankrijk met de stichting Live for Lives om te helpen in het vluchtelingenkamp.

Henriette Vlok en Andrea Hoogwerf terug naar Duinkerke

Foto

Op 2 maart gaan beide dames opnieuw helpen in vluchtelingenkamp ‘Duinkerke’ in Noord-Frankrijk met de stichting Live for Lives.
 

Indrukwekkende reis Henriette en Andrea ‘Duinkerke’

Foto

Op vrijdag 15 december vertrokken Henriette Vlok en Andrea Hoogwerf met stichting ‘Live for Lives’ richting Duinkerke om mee te gaan helpen bij het vluchtelingenkamp ‘Duinkerke’.