Clicky

Erik van Veelen

Radio-interview Leen Koster ‘God houd van mensen’

Foto

Zondag, 15 juli jl., was gospelzanger Leen Koster te gast bij omroep Zuidplas om te spreken over zijn muziek en zijn pas uitgebrachte boek over de eindtijd.

Radio-interview John Sittrop en Gerard Grimbergen

Foto

Afgelopen zondag, 3 december, waren Gerard Grimbergen en John Sittrop te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de middageditie om te spreken over GetSaved.

David Vonk 'Waarom nou ik' (audio)

Foto

Zondag 12 februari jl. was David Vonk, schrijver van het boek  'Waarom nou ik', te gast bij omroep Zuidplas om zijn bewogen leven toe te lichten in het programma Rondom de Kerken de middageditie.

Radio-interview Wim Bevelander (audio)

Foto

Zondagmiddag 13 november was spreker en gospelzanger Wim Bevelander te gast bij omroep Zuidplas om te spreken over zijn nieuwe CD: De wind is buiten adem.

Wim Bevelander bij omroep Zuidplas

Foto

Spreker en gospelzanger Wim Bevelander is morgen te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de middageditie om te vertellen over zijn nieuwe CD “De wind is buiten adem”

Harm van Schie werkt in Aziatische talige gemeenten (audio)

Foto

Afgelopen zondagmiddag was Harm te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de middageditie en presentator Erik van Veelen sprak met met hem over Skin.

Wesley Adegeest over de Muskathlon