Clicky

Gemeente

Initiatieven 10 jaar Zuidplas bekend!

Foto
Op 1 januari 2020 bestaat de gemeente Zuidplas 10 jaar. Eerder dit jaar gaf de gemeente aan dit samen te willen vieren met de bewoners en loofde speciaal daarvoor financiele support uit voor de beste initiatieven om dit te doen. 

Minder restafval: denkt u mee?

Foto
De gemeente Zuidplas is op weg naar minder restafval: van 117 kg naar 75 kg per persoon per jaar. Daarom worden bewoners van harte uitgenodigd voor een inwonersbijeenkomst. Dit om mee te denken en te praten over het verbeteren van afvalscheiding en verminderen van restafval.

ZVH en gemeente nemen maatregelen tegen natte vloer Swanla

Foto

ZVH en de gemeente hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat wedstrijden van de volleybalclub uit Zevenhuizen gestaakt moeten worden wegens een te natte vloer. 

Gemeente Zuidplas zoekt leuke initiatieven om 10 jaar Zuidplas te vieren (AUDIO)

Foto

Op 1 januari 2020 bestaat de gemeente Zuidplas 10 jaar. Wethouder Jan Verbeek spreekt met Lars over hoe de Gemeente deze mijlpaal wil vieren met iedereen in Zuidplas.

Zuidplas sluit aan bij Stichting Leergeld

Foto

De gemeente Zuidplas heeft zich begin 2018 aangesloten bij Stichting Leergeld. Afgelopen donderdag was de lancering van de website van de stichting in het bijzijn van wethouder Schuurman en staatssecretaris Tamara van Ark. 

Gemeente houdt 4,3 miljoen over in 2017

Foto

De jaarrekening van de gemeente Zuidplas in 2017 leverde de gemeente €4,3 miljoen euro op. Hoe kan dat?

Laatste hand aan gemeentehuis Capelle aan den IJssel

Foto

De Gemeente Capelle aan den IJssel legt de laatste hand aan het gemeenthuis in de aankomende 8 maanden.

Live-blog: raadsvergadering 8 november 2016

Foto

Omroep Zuidplas deed dinsdag weer verslag van de gemeenteraadsvergadering. De uitzending startte om 13:55 uur en was live te volgen via het live-blog, de radio-uitzending en Twitter.

Live-blog: raadsvergadering 1 november 2016

Foto

Omroep Zuidplas deed dinsdag weer verslag van de gemeenteraadsvergadering. De uitzending startte om 19:55 uur en was live te volgen via het live-blog, de radio-uitzending en Twitter.

Live-blog: raadsvergadering 11 oktober 2016

Foto

Omroep Zuidplas deed dinsdag weer verslag van de gemeenteraadsvergadering. De uitzending startte om 19:55 uur en was live te volgen via het live-blog, de radio-uitzending en Twitter.

Pagina's