Clicky

gemeente Zuidplas

Afscheid Burgemeester Kats en Nieuwjaarsreceptie (video)

Foto

Burgemeester Kats heeft vrijdag 4 januari 2019 afscheid genomen in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. 

College Zuidplas op bedrijfsbezoek bij Van Hessen

Foto

Op 4 december ging het college van Zuidplas op bedrijfsbezoek bij Van Hessen in Nieuwerkerk a/d IJssel. Tijdens het bezoek werden ervaringen uitgewisseld en zijn de mogelijkheden verkend om de ambities van elkaar te versterken.

Persconferentie Gemeente Zuidplas, Omroep Zuidplas was erbij

Foto

Wel eens een persconferentie van de Gemeente Zuidplas bijgewoond? Kijk hier naar de persconferentie van dinsdag 20 novemberber 2018.

Digitale bereikbaarheid gemeente Zuidplas scoort matig

Foto

Gemeente Zuidplas onderzoekt wat er mis is gegaan bij een mager resultaat in een onderzoek naar de digitale bereikbaarheid gemeenten.

Meerjarige overeenkomst ter bestrijding kinderarmoede

Foto

Nu ook overeenkomst met Stichting Leergeld én Stichting Jeugdsport- en Jeugdcultuurfonds.

Zuidplas eerste gemeente waar online aangifte overlijden mogelijk is

Foto

Het aangeven van overlijden kan in Zuidplas nu ook online. De gemeente Zuidplas heeft deze online dienst als eerste gemeente in gebruik genomen.

Flora- en faunaonderzoek en aanbesteding voor de bouw nieuw gemeentehuis afgerond

Foto

Het college laat in een informatienota aan de raad weten dat het flora- en faunaonderzoek en de aanbesteding voor de bouw van het nieuwe gemeentehuis is afgerond.

Gemeente Zuidplas start campagne voor betaalbaar energieadvies

Foto

In de gemeente Zuidplas krijgen woningeigenaren de kans om hun huis nog meer te verduurzamen. In samenwerking met de firma Susteen start de gemeente de campagne ‘Duurzaam wonen in Zuidplas’.

Openbare oplaadpalen in Zuidplas

Foto

Inwoners van Zuidplas die in het bezit zijn van een elektrische of hybride auto, kunnen vanaf vandaag een openbare laadpaal aanvragen bij Allego. De gemeente sloot hiervoor een overeenkomst af met de marktpartij. 

Meer tijd voor inschrijvers aanbesteding nieuw gemeentehuis

Foto

De aannemers die meedingen naar de bouw van het nieuwe gemeentehuis, krijgen meer tijd voor hun offerte. Het college verleent twee maanden uitstel aan de bouwbedrijven die zich hebben ingeschreven voor de aanbesteding.

Pagina's