Clicky

Gert-Jan Kats

Kats benoemd tot ereburger: Hoe werkt dit precies?

Foto

Tijdens de buitengewone raadsvergadering van 4 januari jl. is vertrekkend burgemeester Gert-Jan Kats benoemd tot ereburger van de gemeente Zuidplas.

Kats benoemd tot ereburger van Zuidplas

Foto

Na oud burgemeester André Bonthuis en Maarten Molenaar ( overleden op 11 april 2017) werd vrijdagmiddag 4 januari Gert-Jan Kats benoemd als derde ereburger van de gemeente Zuidplas.

Schade oud & nieuw Zuidplas naar schatting 5000 Euro

Foto

De gemeente Zuidplas heeft ruim op tijd maatregelen getroffen voor de jaarwisseling om schade door vuurwerk in de openbare ruimte te beperken. 

Gemeente komt met verklaring omtrent gebeurtenissen Oud & Nieuw in Moerkapelle

Foto

Met verbazing en grote zorg heeft het college van burgemeester en wethouders kennisgenomen van de ongeregeldheden in de oud- en nieuwnacht in Moerkapelle.

Mogelijkheid tot afscheid nemen van burgemeester Gert-Jan Kats

Foto

Vrijdag 4 januari nodigt de gemeente Zuidplas iedereen uit op de Nieuwjaarsbijeenkomst in Swanla te Zevenhuizen. Tijdens deze bijeenkomst is er tevens de mogelijkheid tot het afscheid nemen van burgemeester Kats, welke naar Veenendaal vertrekt.

Zuidplas, met uitzondering van Moerkapelle, rustig 2019 in

Foto

De jaarwisseling in Nieuwerkerk, Zevenhuizen en Moordrecht zijn rustig verlopen. In de Zuidplasgemeente Moerkapelle was het wel onrustig, de ME moest daar worden ingezet nadat hulpverleners werden bekogeld met vuurwerk.

Omroep Zuidplas aanwezig bij echtpaar Post-Revet voor 60 jarig huwelijksjubileum

Foto

Op zaterdag 29 december was het echtpaar 60 getrouwd en burgemeester Kats bezocht hen op 28 december om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren. Zijn laatste als burgemeester van Zuidplas.

Omroep Zuidplas aanwezig bij diamanten huwelijk echtpaar Heemsbergen-Huurman

Foto

De echtelieden waren op 18 december jl. 60 jaar getrouwd en de dag erna ging burgemeester Kats op visite.

Servaas Stoop beëdigd als waarnemend burgemeester Zuidplas

Foto

Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, heeft vandaag Servaas Stoop beëdigd als waarnemend burgemeester van de gemeente Zuidplas. Hij is per 10 januari 2019 benoemd.

Vanavond laatste raadsvergadering onder leiding burgemeester Kats

Foto

De laatste Raadsvergadering van 2018 met de nodige agendapunten. Uiteraard live te volgen bij Omroep Zuidplas.

Pagina's