Clicky

Gert-Jan Kats

Koninklijke onderscheiding voor de heer Gerard Lange

Foto

Op donderdagavond 18 oktober jl. heeft de heer G. Lange uit Krimpen aan den IJssel een Koninklijke onderscheiding ontvangen van burgemeester Gert-Jan Kats.

Omroep Zuidplas aanwezig bij jubileum diamanten huwelijk Kruis – Slob

Foto

Op maandag 8 oktober 2018 is het echtpaar Kruis – Slob 60 jaar getrouwd. Namens gemeentebestuur Zuidplas bezocht burgemeester Gert-Jan Kats het echtpaar om hen te feliciteren. Omroep Zuidplas was hierbij aanwezig.

Oud premier Balkenende en burgemeester Kats bij Rotary Zuidplas

Foto

Op woensdag 26 september hebben oud premier Jan Peter Balkenende en burgemeester Gert-Jan Kats van gemeente Zuidplas een open avond van Rotary Zuidplas bezocht. 

Omroep Zuidplas aanwezig bij 60 jarig huwelijks jubileum echtpaar Van de Laar-Walta

Foto

Op 3 september was het echtpaar van der Laar-Walta 60 jaar getrouwd. Burgemeester Gert-Jan Kats kwam hun namens het gemeentebestuur feliciteren. Omroep Zuidplas was hierbij aanwezig.

Omroep Zuidplas aanwezig bij 60 jarig huwelijks jubileum echtpaar Noortwijk-Poot

Foto

De levensgenieters. Ruim 65 jaar geleden kwamen Helena (Lenie) Poot en Arie Gerrit (Arie) van Noortwijk elkaar tegen bij van Reeuwijk, die bekende zaak in Rotterdam.

Herdenking bij Indiëmonument Nieuwerkerk aan den IJssel op 14 augustus

Foto

Op dinsdag 14 augustus 2018 vindt de jaarlijkse Indiëherdenking van Zuidplas plaats bij het Indiëmonument aan de Kerklaan, ter hoogte van nummer 42.

Veiligheidscijfers Zuidplas eerste helft van 2018

Foto

Burgemeester Gert-Jan Kats vat het als volgt samen: "Het gaat steeds beter met de veiligheid in Zuidplas. De eerste zes maanden van 2018 laten een daling zien van het aantal woning- en bedrijfsinbraken, geweldsdelicten en diefstallen uit en van voertuigen''.

Omroep Zuidplas aanwezig bij 60 jarige huwelijks jubileum echtpaar Hoogendoorn-Martveldt

Foto

Eenvoud siert de mens is een spreekwoord dat een deugd aangeeft. En die gedachte kwam boven bij het bezoek aan het echtpaar Hoogendoorn-Martveldt, (Jo en Jeanne voor bekenden).

Burgemeester Gert-Jan Kats bij laatste 'Zuidplas in het Weekend'

Foto

Zaterdagochtend tussen 09:00 en 11:00 staat de laatste 'Zuidplas in het Weekend' van dit seizoen op het programma.

Omroep Zuidplas aanwezig bij sloop oude gemeentehuis in Zevenhuizen (video)

Foto

Er is gestart met de sloop van het oude gemeentehuis in Zevenhuizen. Burgemeester Gert-Jan Kats van Zuidplas heeft als eerste het burgemeester balkonnetje gesloopt.

Pagina's