Clicky

Gert van den Bos

Gert van den Bos ‘Het leven met God is geen soap’

Gert van den Bos neemt afscheid in Ontmoetingskerk

Foto

Vanmiddag nam missionair diaconaal werker Gert van den Bos afscheid van de Ontmoetingskerk in Capelle a/d IJssel Schollevaar. Van den Bos verlaat De Ontmoetingskerk in Capelle voor een nieuwe uitdaging in Assen.

Afscheidsdienst Gert van den Bos

Locatie: 
Ontmoetingskerk, Zevensprong 4 in Capelle aan den IJssel
Datum: 
zo, 02/09/2018 - 16:00

Zondag 2 september a.s. neemt missionair diaconaal werker Gert van den Bos afscheid van de Ontmoetingskerk in Capelle a/d IJssel Schollevaar. Van den Bos verlaat De Ontmoetingskerk in Capelle voor een nieuwe uitdaging in Assen (Gert van den Bos verlaat Ontmoetingskerk Capelle-Schollevaar.)

In Van den Bos verliest de redactie kerken een bevlogen columnist daar Van den Bos gedurende een periode van 2 jaar columnist was voor het programma Gospelsound. Hij schreef columns met de titels als: ‘Hemelwattes’, ‘ff laten zakken’, 'Christus lijd mee' en ‘vriendelijkheid’ die u nog kunt beluistern via de website van omroep Zuidplas.

De dienst zal beginnen om 16.00 uur en wordt gehouden in de Ontmoetingskerk, Zevensprong 4 in Capelle aan den IJssel. Ds. E.G. de Kruijf (Ds. De Kruijf samenwerking Christelijke Gereformeerde en de Hervormden intensiever) en Gert van den Bos zullen deze dienst leiden. 

Beluister hieronder de columns van Van den Bos:
Gert van den Bos 'Hemelwattes'
Gert van den Bos 'Christus lijd mee'
Ds. Gert van den Bos over stille tijd
 

 

 

Gert van den Bos 'Christus lijd mee'

Gert van den Bos 'Hemelwattes'

Foto

In het omroep Zuidplas programma Gospelsound is vrijwel altijd een columnist te beluisteren. Zondag 1 april 2018 was dit Gert van den Bos.

Gert van den Bos verlaat Ontmoetingskerk Capelle-Schollevaar

Foto

Gert van den Bos (39) rondt in de komende maanden zijn missionair-diaconale werk in Capelle-Schollevaar af.  Hij begint na de zomer als voorganger/zorgcoördinator bij Assen Zoekt. ‘’Home is where the Lord sends us."

De Gospelsound column 1 april 2018 Gert van den Bos

De Gospelsound column 4 maart van 2018 Gert van den Bos

De Gospelsound column 4 februari van 2018 Gert van den Bos

De Gospelsound column van 24 december 2017 Gert van den Bos

Pagina's