Clicky

Groeneweg

Groeneweg vergeet zichzelf te belonen tegen FC IJsselmonde

Foto

V.v. Groeneweg is er zondagmiddag niet in geslaagd om zichzelf drie punten te gunnen. De Zevenhuizenaren gingen in Rotterdam met 2-1 onderuit tegen FC IJsselmonde, terwijl de kansen tot meer zich wel aandienden.

Groeneweg hoeft duel met SVC'08 niet uit te spelen

Foto

V.v Groeneweg hoeft niet meer naar Wassenaar om het bekerduel met SVC’08 uit te spelen. Dat heeft de KNVB bepaald. Het duel werd in de rust bij een 0-0 stand gestaakt.

Volg Groeneweg-SVS op Omroep Zuidplas

Foto

V.v. Groeneweg en SVS spelen dinsdagavond om 20:15 vriendschappelijk tegen elkaar op sportpark Van 't Verlaat in Zevenhuizen. De wedstrijd volg je natuurlijk live via de radio op Omroep Zuidplas.

Competitieschema's Groeneweg, Nieuwerkerk, Moerkapelle en Moordrecht bekend

Foto

De KNVB heeft de competitie schema's van v.v. Groeneweg, v.v. Nieuwerkerk, v.v. Moerkapelle en v.v. Moordrecht bekend gemaakt. 

Groeneweg houdt hoop op eerste klasse na zege

Foto

De heren van v.v. Groeneweg hebben een eerste stap gezet naar lijfsbehoud in de eerste klasse. In de tweede ronde van de nacompetitie werd er op sportpark Van ‘t Verlaat met 2-1 gewonnen van tweedeklasser Teylingen.

Extra uitzending rondom Groeneweg - Teylingen

Foto
IJssel-sport maakt dinsdag een extra uitzending rondom de nacompetitiewedstrijd van v.v. Groeneweg tegen Teylingen. De Zevenhuizenaren spelen dinsdagavond om 20:30 in de eerste ronde van de nacompetitie.

Gifbeker Groeneweg nog niet leeg tegen GLZ Delfshaven (1-3)

Foto

Zondagmiddag heeft v.v. Groeneweg wederom verloren. Ditmaal was GLZ/Delfshaven met 1-3 te sterk voor de Zevenhuizenaren.

Groeneweg wint eerste helft, verliest tweede

Foto
V.v. Groeneweg verliest haar tweede oefenwedstrijd met 1-2 van VVIJ.

Beleef hier het kampioenschap van Groeneweg nogmaals

Foto

V.v. Groeneweg werd afgelopen zondag kampioen in de uitwedstrijd bij ONA. Beleef hier de spanning nogmaals met het radiocommentaar uit IJssel-sport

Groeneweg blijft in race voor de titel

Foto

Door een 5-1 overwinning op VFC uit Vlaardingen blijft de ploeg van René van Beek in de race voor de titel in de tweede klasse D.

Pagina's