Clicky

halloween

Donkere straten tijdens halloweenoptocht Nieuwerkerk

Foto

Voor de derde keer organiseerde speeltuinvereniging De IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel een grootse halloweenoptocht. 

Nieuwerkerk maakt zich op voor Halloween

Foto

Steeds meer lokale ondernemers in Nieuwerkerk aan den IJssel dragen vrijdagavond 26 oktober hun steentje bij tijdens de jaarlijkse Halloween optocht.

Jaarlijkse Halloween optocht vraagt hulp van alle Nieuwerkerkers

Foto

De organisatie van de jaarlijkse Halloween optocht in Nieuwerkerk aan den IJssel is achter de schermen al tijden druk bezig om ook de komende editie 2018, op vrijdag 26 oktober te laten slagen. 

Trick or Truth event

Locatie: 
Robert van het Hoffstraat 10, Rotterdam Nesselande
Datum: 
zo, 22/10/2017 - 19:00

Gebedsavond op zondag 22 oktober 2017 en u bent van harte welkom om met hen  mee te bidden tegen de invloeden van Halloween.

Aansluitend bent u welkom bij het trick or truth event van 20:00 uur tot 21:30 uur Zie Facebookevent: "Trick or Truth"
Zondag 22 oktober 2017 20:00 uur tot 21:30 uur What about Halloween?

Tijdens het "Trick or truth event" zal Joyce de Jongh-Foekema, schrijver en spreker, komen spreken over Halloween. Is het een onschuldig kinderfeest of schuilt er meer achter? Ze duikt de geschiedenis in en deelt met u over wat Halloween voor rol heeft gespeeld in haar eigen leven. De muzikale omlijsting deze avond wordt verzorgd door Leen Koster. De gratis bijeenkomst is toegankelijk voor zowel jong als oud.

 

Tennisclub Zevenhuizen zet Swanla op zijn kop

Foto

Op zaterdag 29 november stond de wijk Swanla in Zevenhuizen in het teken van Halloween. De jeugdcommissie van Tennisclub Zevenhuizen organiseerde een Halloween Fright Night. Een spektakel waar ruim 150 uitgedoste griezels, spoken en monsters aan deelnamen.

Gruwelijke Griezels vieren Halloween in Moordrecht

Foto

Meer dan honderd kinderen, spinnen, snoepgoed, heksen en veel engerds waren de ingrediënten voor een zeer geslaagd Halloweenfeest in Moordrecht. Onder spookachtige omstandigheden gingen  kinderen op jacht naar griezels in een donker park.