Clicky

Hennipgaarde

Handen uit de mouwen op de Hennipgaarde

Foto

Door de slechte weersomstandigheden op zaterdag 16 maart jl. werd de geplande tuinwerkdag op de Hennipgaarde uitgesteld.

Stem de Vrienden van de Hennipgaarde naar de finale van "Kern met Pit"

Foto

Het project De Vrienden van de Hennipgaarde uit Zevenhuizen maakt kans op een financiële bijdrage en deelname aan de landelijke finale van Kern met Pit. 

Plaatsing slechtvalkenkast in Eendragtspolder en natuurexcursie op 9 juli

Foto

Op 9 juli om 16.00 uur plaatst TenneT op verzoek van Recreatieschap Rottemeren een slechtvalken¬kast bovenin een hoogspanningsmast in het nieuwe recreatiegebied Hennipgaarde in Zevenhuizen. 

CDA Zuidplas stelt vragen over waterkwaliteit Hennipgaarde

Foto

De afgelopen weken ontving de CDA fractie verontrustende signalen over de waterkwaliteit van de waterplas in de Hennipgaarde. 

Nederlandse Spoorwegen bij 'Zuidplas in het Weekend'

Foto

Zaterdagochtend tussen 09:00 en 11:00 staat er weer een nieuwe uitzending van 'Zuidplas in het Weekend' op het programma.

Feestelijke opening van de Hennipgaarde in Zevenhuizen op 19 mei

Foto

Het nieuwe recreatiegebied Hennipgaarde in de Eendragtspolder bij Zevenhuizen wordt zaterdag 19 mei feestelijk in gebruik genomen.

Fotoreportage NLDoet actie Hennipgaarde Zevenhuizen

Foto

NLDoet heeft ook Zevenhuizen aangedaan middels een opschoonactie van Vrienden van de Hennipgaarde.

 

Eerste fruitboom geplant in de Hennipgaarde

Foto

De eerste perenboom staat sinds maandag in de Hennipgaarde, het nieuwe recreatiegebied in aanleg in de Eendragtspolder bij Zevenhuizen. 

Eerste fruitboom geplant in de Hennipgaarde

Foto

Op 26 februari wordt om 15.00 uur de eerste fruitboom geplant in de Hennipgaarde, het nieuwe recreatiegebied in aanleg in de Eendragtspolder bij Zevenhuizen. 

Pagina's