Clicky

Hennipgaarde

Plaatsing slechtvalkenkast in Eendragtspolder en natuurexcursie op 9 juli

Foto

Op 9 juli om 16.00 uur plaatst TenneT op verzoek van Recreatieschap Rottemeren een slechtvalken¬kast bovenin een hoogspanningsmast in het nieuwe recreatiegebied Hennipgaarde in Zevenhuizen. 

CDA Zuidplas stelt vragen over waterkwaliteit Hennipgaarde

Foto

De afgelopen weken ontving de CDA fractie verontrustende signalen over de waterkwaliteit van de waterplas in de Hennipgaarde. 

Nederlandse Spoorwegen bij 'Zuidplas in het Weekend'

Foto

Zaterdagochtend tussen 09:00 en 11:00 staat er weer een nieuwe uitzending van 'Zuidplas in het Weekend' op het programma.

Feestelijke opening van de Hennipgaarde in Zevenhuizen op 19 mei

Foto

Het nieuwe recreatiegebied Hennipgaarde in de Eendragtspolder bij Zevenhuizen wordt zaterdag 19 mei feestelijk in gebruik genomen.

Fotoreportage NLDoet actie Hennipgaarde Zevenhuizen

Foto

NLDoet heeft ook Zevenhuizen aangedaan middels een opschoonactie van Vrienden van de Hennipgaarde.

 

Eerste fruitboom geplant in de Hennipgaarde

Foto

De eerste perenboom staat sinds maandag in de Hennipgaarde, het nieuwe recreatiegebied in aanleg in de Eendragtspolder bij Zevenhuizen. 

Eerste fruitboom geplant in de Hennipgaarde

Foto

Op 26 februari wordt om 15.00 uur de eerste fruitboom geplant in de Hennipgaarde, het nieuwe recreatiegebied in aanleg in de Eendragtspolder bij Zevenhuizen. 

Vrienden van de Hennipgaarde geselecteerd voor 'Kern met Pit 2018'

Foto

Op zaterdag 20 januari heeft Stichting Vrienden van de Hennipgaarde uit Zevenhuizen meegedaan aan de selectie voor Kern met Pit 2018. En met succes: de jury van Kern met Pit selecteerde De Vrienden van de Hennipgaarde als deelnemer van Kern met Pit 2018.

Wat komt er in de Hennipgaarde in Zevenhuizen?

Wat komt er in de Hennipgaarde in Zevenhuizen? Die vraag stelde Marien Mulder op zaterdag 17 juni 2017 in de Tweemanspolder.