Clicky

Hervormd Zevenhuizen

Ontmoetingsavond dertigers

Locatie: 
Hervormde kerk aan de Dorpstraat te Zevenhuizenaan
Datum: 
wo, 23/01/2019 - 20:00

Op woensdag 23 januari is de volgende ontmoetingsavond voor dertigers in dit seizoen. Het programma wordt een mix van ontmoeting en verdieping. Ontmoeting met elkaar als ‘generatiegenoten’ en ontmoeting met God. Ook deze keer staat het jaarthema ‘samen’ weer centraal bij hen. Hoe gaan we met elkaar om als leeftijdsgenoten? Hoe gaan we met elkaar om in de gemeente? Wat leert Jezus ons over omgaan met elkaar? En wat leert de rest van het Nieuwe Testament hierover? Samen verdiepen we ons in goed samen leven!

Vanaf 19.45 ben je welkom voor de koffie en thee in het Hervormd Centrum. Om 20.00 start de avond en uiterlijk om 22.00 sluiten we af. Iedereen van 30 jaar tot en met 39 jaar is welkom, maar ook als je eind twintig bent of begin veertig kun je gerust aanschuiven. Men hoopt veel mede-dertigers te ontmoeten. Van harte welkom!

 

Start Alphacursus Zevenhuizen

Locatie: 
De Verwanda, Julianaweg 2a in Zevenhuizen
Datum: 
ma, 14/01/2019 - 19:00

Ontdek in circa 10 avonden meer over God, Jezus, de Bijbel en bidden! Samen eten, ideeën delen, leer nieuwe mensen kennen en stel je vragen. Kortom, ga het avontuur aan in 2019.

In Zevenhuizen gaat op donderdag 17 januari 2019 een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Wat?
Interessante & gezellige avonden waar 10 onderwerpen centraal staan.

Wanneer?
Maandagavond (14 januari – 8 april) vanaf 19.00u.                     Introductieavond op 14 januari start om 20.00u.

Waar?
De Verwanda, Julianaweg 2a in Zevenhuizen.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Meer informatie? Mail naar alphacursuszevenhuizen@gmail.com, kom naar de speciale Alphadienst op 6 januari óf naar de informatieavond op 14 januari.

 

Rommelmarkt Zevenhuizen

Locatie: 
Wilgenlaan 2 in Zevenhuizen
Datum: 
za, 01/12/2018 - 09:00 tot 12:00

Op zaterdag 1 december is de Rommelmarkt van 9 tot 12 uur geopend.
Tijdens de laatste opening heeft men veel spullen ontvangen, die inmiddels zijn uitgezocht en deze hebben een plekje op onze stellingen gekregen.

Wat kunt u bij ons brengen?
Alle courante nog hele en schone spullen kunt u die morgen bij hen brengen. Let op, bij de innamebalie hangt een overzicht van spullen die we niet innemen!

Waar kunt u ons vinden?
Wilgenlaan 2 in Zevenhuizen. Borden vanaf de Schielandsingel wijzen u de weg.

Nog vragen?
Heeft u hierover nog vragen, bel dan naar Arie Boertje (06 - 25 280 265) of Rens den Hollander (0180 - 63 11 04).

Stichting Orion ontvangt cheque van 4000 euro!

Foto

Stichting Activiteiten Rond de Kerk (ARK) van de Hervormde gemeente in Zevenhuizen heeft de opbrengst van het oogstfeest overhandigd aan de stichting Orion.

Ds. Van Vreeswijk ‘Zie, het was Lea’

Filmavond ‘All Saints’

Locatie: 
Hervormd Centrum, Dorpsstraat 156, Zevenhuizen
Datum: 
di, 27/11/2018 - 20:00

‘All Saints’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Michael Spurlock. Hij was eerst een verkoper, maar werd later aangesteld als pastoor van een kleine landelijke kerk in Tennessee die geen succes kende en met sluiting bedreigd was. Hij kwam in contact met een groep vluchtelingen uit Zuidoost-Azië. Samen riskeerden ze alles om zaden te planten voor een toekomst die hen allemaal zou kunnen redden.

Op dinsdagavond 27 november is de eerste filmavond met een film passend bij het jaarthema ‘Samen …’. Vanaf 19.45u staat de koffie in het Hervormd Centrum klaar. Om 20.00u starten we met de film. Na de film kunnen we onze eerste indrukken met elkaar delen en napraten over samen gemeente zijn. Wat is onze missie als gemeente?

Rommelmarkt in Zevenhuizen

Locatie: 
Wilgenlaan 2, Zevenhuizen
Datum: 
za, 03/11/2018 - 09:00 tot 12:00

Bij de laatste opening heeft men veel nieuwe spullen op allerlei gebied ontvangen die nu in hun stellingen zijn uitgestald. Ze staan weer vol! Op dit moment beschikken we over een grote sortering aan kleinmeubelen, die voor een deel elders in een opslag staan.

Voor Sint Nicolaas hebben we volop spellen, speelgoed en vele puzzels staan als cadeau en ook leuke voorwerpen die u kunt gebruiken bij het maken van een surprise. We hebben onze Kerstartikelen uitgestald zoals kerstversiering, verlichting, kerstmuziek en mooie schalen en vazen om kerststukjes in te maken.

U kunt a.s. zaterdag uw spullen bij ons inleveren. Bij de innamebalie beoordelen we de aangeboden spullen of zij nog heel zijn, courant voor verkoop enz. Voor vragen kunt u bellen met Arie Boertje (06–25 280 265) of Rens den Hollander (0180-63 11 04).

 

Rommelmarkt Zevenhuizen

Locatie: 
Wilgenlaan 2 in Zevenhuizen
Datum: 
za, 06/10/2018 - 10:00

Na het Oogstfeest heeft de commissie met haar vrijwilligers niet stil gezeten want ze hebben de winkel een schoonmaakbeurt gegeven. De hen toegezegde spullen en kleinmeubelen zijn opgehaald en weer in onze stellingen geplaatst. Men kan u een nieuwe sortering aan boeken, speelgoed / puzzels, glaswerk en huishoudelijke artikelen en elektrische apparaten aanbieden.                                                                                                                                                                  De De afdeling Kleinmeubelen beschikt over een assortiment van diverse meubelen zoals allerhande stoelen, tafels, diverse salontafels, kastjes, eenpersoonsbedden, linnenkasten/ garderobekasten, computermeubel en bureaustoelen. Een deel van deze kleinmeubelen stat door hun grootte nog elders opgeslagen. Als u hierin interesse hebt, vraag er dan naar of bel het onderstaande telefoonnummer.

Zoekt u iets of moet uw kamer nog verder worden ingericht, grijp dan uw kans door eerst bij ons te kijken. Men neemt uitsluitend schone onbeschadigde spullen en nog goed werkende (elektrische) apparaten in, die nog courant zijn om te verkopen. Bij onze innamebalie wordt hierop getoetst.

Het team staat weer klaar op de Wilgenlaan 2 in Zevenhuizen om u op 6 oktober van 9.00 – 12.00 uur te verwelkomen en verder te helpen. Bel voor informatie: Arie Boertje (06 - 25 280 265).
 

Kerkproeverij bij Hervormd Zevenhuizen

Locatie: 
Hervormd Centrum, Dorpsstraat 156, Zevenhuizen
Datum: 
zo, 16/09/2018 - 10:00

Op zondag 16 september is er in de hervormde kerk een feestelijke kerkdienst. Met deze feestelijke dienst wordt het nieuwe seizoen geopend. De dienst start om 10:00 uur en heeft als thema ‘Samen één in Christus’. Iedereen is van harte welkom in deze dienst.

De dienst duurt ongeveer 5 kwartier. Om 11:15 uur is er koffie met wat lekkers en een verfrissend drankje. Aansluitend mag je deelnemen aan één van de activiteiten. Denk hierbij aan een escape room, een bijbelquiz, een creatieve activiteit, teamsport en teamspel. Alle activiteiten worden in teamverband gedaan, zodat we het samen beleven.

Van 14:00 – 15:00 uur is er ook nog een heerlijke lunch waar je gratis bij aan kunt schuiven. Men hoopt u te mogen ontmoeten!

Openluchtdienst Generation Next

Locatie: 
Hervormde kerk Zevenhuizen
Datum: 
zo, 02/09/2018 - 16:00

De Generation Next van de Hervormde kerk in Zevenhuizen gaat beginnen! En dit keer start men het seizoen met een gloednieuwe dienst. Een speciale dienst voor het hele gezin! Op zondagmiddag 2 september om 16:00, houden ze voor het eerst een openluchtdienst op het grasveld achter de kerk. Een live band verzorgt de muzikale medewerking en ds. H. Den Dolder gaat met hen nadenken over het thema: Maak het verschil.

Belangrijk is dat je je eigen kleedje/stoel/zitzak meeneemt. Het belooft een mooie dienst te worden in de open buitenlucht. Men hoopt u te zien.

 

Pagina's