Clicky

Hoofdweg

Hoofdweg vier weken in één richting afgesloten

Foto

Maandag 21 oktober start de herinrichting van de Hoofdweg tussen de rotonde bij deLaan van Avant-Garde en de Britsezoom. 

Reconstructie tweede fase Hoofdweg start na zomervakantie

Foto

Vanaf 2 september 2019 starten de werkzaamheden aan de Hoofdweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Mogelijke tijdelijke openstelling Wollefoppenweg moet verkeersleed tijdens opbreken Hoofdweg tegen gaan

Foto

De afsluiting van de Hoofdweg tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel zorgt al vanaf de eerste dag, maandag 4 maart, voor veel verkeersellende.

Renovatie Hoofdweg, wat kunt u verwachten?

Foto

Voor de verkeersdeelnemers die gebruik maken van de Hoofdweg tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel is het al goed zichtbaar dat de Hoofdweg op de schop gaat.

Hoofdweg vanaf januari op de schop, tijdelijk diverse omleidingen

Foto

Voor verkeersdeelnemers van en naar Nieuwerkerk die doorgaans via de Hoofdweg rijden, zullen vanaf begin volgend jaar tijdelijk diverse omleidingsroutes gelden.

Bijenhotel Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Het bijenhotel op de tijdelijke locatie aan de Hoofdweg houdt een plek op het ‘eiland’. In de wintermaanden zal het perceel grond gereed worden gemaakt voor wateropvang.

Mogelijke verdachte overval Hoofdweg opgepakt

Foto

De recherche afdeling van de politie hebben vandaag, 15 augustus  een 21 jarige Rotterdammer aangehouden in verband met de verduistering van een 3 wielige motorscooter.

Dronken bestuurders gepakt na aanrijding tegen lantaarnpaal op Hoofdweg

Foto

Twee automobilisten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 januari aangehouden na een flinke aanrijding op de Hoofdweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Eén van de dronken bestuurders ramde een lantaarnpaal en veroorzaakte daarbij forse schade aan zijn auto.

Veroorzaker ernstig ongeval Hoofdweg had veel te veel gedronken

Foto

De bestuurder van de auto die op zaterdag 12 november een ernstig ongeval veroorzaakte in Nieuwerkerk aan den IJssel had veel te veel alcohol gedronken. Na bloedonderzoek blijkt de bestuurder een promillage van 1,54 in zijn bloed te hebben gehad. Dit is drie keer boven de limiet.

Dronken automobilist ramt boom op Hoofdweg-Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Voor een dronken automobilist en zijn twee inzittenden eindigde de rit zaterdagnacht met een harde klap tegen een boom in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zowel de bestuurder als de passagiers liepen aanzienlijk letsel op bij het ernstige ongeval.

Pagina's