Clicky

Hospice IJsselthuis

Informatiemarkt IJsselThuis op Internationale Dag van de Palliatieve Zorg

Foto

Hospice IJsselThuis organiseert een informatiemarkt op de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg op zaterdag 13 oktober, van 10.00 - 13.00 uur in de Batavier, Batavieraan 4 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Cjaba Glory Russiche en Engelse koorwerken

Locatie: 
In de st. Joseph parochie, Kerklaan 20, 2911 AD Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
zo, 10/06/2018 - 16:00

Zondag 10 juni ​zal​ er een afscheidsconcert ​worden gegeven door Projectkoor Intermezzo o.l.v. Nicky Bouwers.  Cees Willem van vliet -  Orgel, Isabelle Roelofs – Hoorn en David Visser – Bariton.

Aanvang van het concert is om 16.00 uur in de St Joseph kerk. De kerk is open om 15.30 uur. Entree is gratis. Er is wel een deurcollecte en deze collecte zal volledig ten bate zijn van: Hospice IJsselthuis, Camino en Koningin Wilhelmina Fonds. Geef dus gul.

Vrijwilligers van onschatbare waarde bij laatste levensmomenten

Foto

Op vrijdag 20 april staat Hospice IJsselThuis op de vrijwilligersmarkt die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd door Vrijwilligers Informatie Punt Zuidplas.

Herdenkingsbijeenkomst Hospice IJsselThuis

Foto

Ook dit jaar organiseert het hospice IJsselthuis weer een herdenkingsbijeenkomst en wel  op donderdag 15 februari in kerkgebouw De Lichtkring in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Vrijwilligers gezocht voor het Hospice in Nieuwerkerk

Het Hospice is op zoek naar zorgvrijwilligers! We spreken erover met Martine Stedehouder, zelf zorgvrijwilliger bij het Hospice IJsselthuis in Nieuwerkerk aan den IJssel.

IJsselthuis te gast in De Lichtkring

Foto

Afgelopen zondagmorgen was Femke Bunschoten, zorgcoördinator bij IJsselthuis, te gast in De Lichtkring om het werk van dit Hospice te onderstrepen.

IJsselthuis start weer met wekelijkse bijeenkomsten in de Batavier.

Foto

Het Hospice IJsselThuis in Nieuwerkerk aan den IJssel start vanaf vrijdag 17 februari met wekelijkse bijeenkomsten. Na een winterstop is het Café IJsselThuis vanaf deze week weer iedere vrijdagmorgen in De Batavier te vinden.

Protestantse kerk overhandigt cheques

Foto

De in november 2016 gehouden bazaar zal niet snel vergeten worden. Na de brutale inbraak waarbij de complete opbrengst van de drukke donderdagavond verdween, was de totale opbrengst € 13.600,-.

Ondanks diefstal brengt bazaar 13.006 euro op!

Foto

De jaarlijkse bazaar in De Bron in Nieuwerkerk bracht dit jaar 13.006 euro op. Dit bedrag viel 5.700 euro lager uit nadat dieven in de nacht van 3 op 4 november dit bedrag ontvreemden uit de kerk tijdens een inbraak.

Pagina's