Clicky

Jan Willem Schuurman

Tijdelijke vlinderidylle in Zevenhuizen in gebruik genomen

Foto

Op woensdag 29 mei is met het vrijlaten van vlinders door kinderen van BSO IJsselkids de vlinderidylle in Zevenhuizen officieel in gebruik genomen.

Snelheid naar 30 km bij reconstructie Knibbelweg Noord

Foto

Binnenkort wordt de Knibbelweg Noord in Zevenhuizen aangepakt. Vanuit het oogpunt van verkeersveiligheid wordt de snelheid op dit deel van de Knibbelweg verlaagd naar 30 km per uur.

Eerste toegankelijke bushalte in Zuidplas wordt officieel in gebruik genomen

Foto

De eerste toegankelijke bushalte, halte Bospolderstraat (twee richtingen) bij de Batavierlaan, wordt op vrijdag 15 maart om 11.00 uur officieel in gebruik genomen.

Blauwe Zone ingesteld in oude dorp Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Op vrijdag 1 februari is een kleine blauwe zone ingesteld in het winkelgebied tussen de Torenstraat en de Kerklaan op de Dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Maak een punt van nul verkeersslachtoffers

Foto

Gemeente Zuidplas: Een dubbel ambassadeurschap. 

Felicitaties voor Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit voor nominatie OndernemersPrijs

Foto

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit uit Moordrecht is samen met nog acht andere MKB-bedrijven genomineerd voor de OndernemersPrijs Midden Holland. 

Collectieve zorgverzekering voor iedereen in Capelle, Krimpen en Zuidplas

Foto

De nieuwe collectieve zorgverzekering en premie van VGZ voor Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Zuidplas is bekend: het VGZ Rotterdampakket IJsselgemeenten.

Meerjarenbegroting 2019-2022 Gemeente Zuidplas, deel 5

Foto

In deel 5 van dit dossier gaan we in op de taken van wethouder Jan Willem Schuurman(foto), kijkende naar de meerjarenbegroting van de gemeente Zuidplas.

ChristenUnie/SGP lijsttrekker Jan-Willem Schuurman blikt terug op verkiezingen

Foto

De ChristenUnie/SGP kreeg bij de verkiezingen van afgelopen woensdag evenveel zetels als vier jaar geleden: Zes. Omroep Zuidplas sprak hierover met lijsttrekker Jan-Willem Schuurman.

Pagina's