Clicky

Kampvuuravond Zuidplas

Eerste kampvuuravond Zuidplas 2019

Locatie: 
Anker Grondverzet De Vijf Boeken 12, Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 02/02/2019 - 20:00

De eerste kampvuuravond van 2019 is op zaterdag 2 februari. De organisatie hoopt u ook dit jaar weer te ontmoeten. Waar zie jij naar uit dit jaar? Of juist tegenop? Op de kampvuuravonden vind je altijd een luisterend oor en een steuntje in je rug.

De spreker is deze avond Eugène Poppe. Eugène is betrokken bij de 4e Musketier en heeft samen met Henk Stoorvogel enkele boeken geschreven. Het is zijn verlangen om met zijn leven geschiedenis te schrijven voor God. En om te laten zien hoe je, op je eigen kleine stukje mee kan werken om Gods Koninkrijk gestalte te geven.

Zoals altijd zijn er ook deze avond weer de bekende ingrediënten als koffie, ontmoeting, gesprekstof, muziek en een hapje en een drankje. Speciaal voor deze winteruitvoering zorgen we voor wat warms.

Men ziet er naar uit om u te ontmoeten op zaterdag 2 februari bij Anker Grondverzet op de 5 boeken 12 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf 8 uur staat de koffie klaar we starten om 20.45. Voor nadere informatie kan je bellen met Stef Rijkaart: 06-29048528 (www.facebook.com/kvazuidplas)

Wat
Gewoon mannen onder elkaar met een drankje en een vuurtje en vooral een goed gesprek.

Wanneer
Zaterdag 2 februari 2019 Koffie vanaf 20.00 uur, start programma 20.45 uur, eindtijd is flexibel

Waar
Anker Grondverzet  De Vijf Boeken 12, Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Kampvuuravond Zuidplas

Locatie: 
Firma Anker aan de 5 Boeken in Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 06/10/2018 - 20:00

Nu de vakanties weer voorbij zijn en we weer druk zijn met onze dagelijkse bezigheden is het goed om ook eens te ontspannen. Daarom is het weer de hoogste tijd voor een kampvuuravond.

Kijk jij uit naar een gezellige avond, met een hapje en een drankje rond het kampvuur? Met je vrienden of ontmoet nieuwe mensen voor een goed gesprek in een ongedwongen sfeer. We nodigen je graag uit voor de kampvuuravond op zaterdag 6 oktober. Jan Hoegee ook wel bekend als skipper Jan verteld over MercyShips.

Neem je vrienden, familie en kennissen gerust mee dan maken we er een mooie avond van.

Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar op onze vertrouwde locatie bij firma Anker aan de 5 Boeken. Het inhoudelijke deel van het programma start om 20.45. Voor nadere informatie kan je bellen met Stef Rijkaart: 06-29048528.

Kampvuuravond Zuidplas

Locatie: 
Middelweg 33 te Moordrecht
Datum: 
za, 02/06/2018 - 20:00

Vind jij het ook weer tijd worden voor een kampvuuravond? De mannen van KVA Zuidplas wel! Zaterdag 2 juni is het dan ook weer zo ver. "We nodigen jou graag uit om daar bij te zijn. Het wordt weer een echte mannenavond, dus kom samen met je vrienden, familie, buurman, gemeenteleden enz enz, kortom; iedereen is welkom."

Let op: Deze keer is de kampvuuravond op een andere stoere locatie. De boerderij van de familie van 't Hout op de MIDDELWEG ...33 IN MOORDRECHT. Zowel buiten als binnen staan is mogelijk en er is voldoende parkeergelegenheid.

De inhoud van ons programma is niet veranderd; nieuwe mensen ontmoeten, een spreker, mooie liederen, een hapje en een drankje en natuurlijk de vuurkorven.

Vanaf 20.00 uur staat sowieso de koffie klaar, het inhoudelijke deel van het programma start om 20.45. Voor nadere informatie kan je bellen met Stef Rijkaart: 06-29048528.

 

Kampvuuravond Zuidplas ‘on tour’

Locatie: 
Klein Hitland 9 in Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
vr, 16/03/2018 - 20:00

EXTRA omdat dit naast de bestaande avonden georganiseerd wordt; EXTRA omdat ze ‘on tour’ gaan en deze avond bij de Steenovens in Klein Hitland in Nieuwerkerk a/d IJssel organiseren; EXTRA omdat deze avond voor zowel mannen als vrouwen is.

Tijdens deze avond worden we meegenomen in ‘vervlogen’ tijden in samenwerking met Stichting Steenovens. Ook gaan we in kleine groepjes 5 á 6 kilometer wandelen in het Hitlandbos waar we 3x keer stof tot nadenken meekrijgen. De avond sluiten we sfeervol af bij de steenovens met natuurlijk een vuurtje en wat te drinken.

Dus ben je in voor een avontuurlijke avond, meldt je dan uiterlijk maandag 12 maart aan! Dit vanwege de noodzakelijke voorbereidingen. Je kan je aanmelden door op deze mail te reageren of stuur ons een berichtje via Facebook. En als je al veel keer uit hebt moeten leggen waarom de Kampvuuravonden alleen voor mannen zijn, dan heb je nu de kans om je vrouw of je vriendin ook de sfeer te laten proeven en haar dus gezellig mee te nemen!

Zet daarom vrijdagavond 16 maart snel in je agenda. Natuurlijk zijn ook je vrienden, buren, familieleden etc. ook van harte welkom. Dus stuur deze uitnodiging gerust door en neem ze mee! Vanaf 20.00 uur staat sowieso de koffie klaar bij de Steenovens. Het inhoudelijke deel van het programma start om 20.15. Voor nadere informatie kan je bellen met Stef Rijkaart: 06-29048528 of kijk op www.facebook.com/kvazuidplas

 

1ste Kampvuravond 2018 in de Zuidplas

Locatie: 
Anker Grondverzet, De Vijf Boeken 12, Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 03/02/2018 - 20:00

Na de kerst, een periode met rust in je hoofd, je lijf en je ‘life’
een periode van omzien naar elkaar en geven om elkaar
een periode van stil staan bij de betekenis van de geboorte van jou Zaligmaker en uitzien naar de wederkomst van de Here Jezus.

Praten we door over de bovenstaande essenties van het leven in een gezellig sfeer op zaterdagavond 3 februari. Zit dit daarom snel in je (nieuwe) agenda en gun jezelf zo’n avond. Natuurlijk zijn je vrienden, buren, familieleden etc. ook van harte welkom. Dus stuur deze uitnodiging door en neem ze mee!

Volg KVA Zuidplas ook op facebook voor nieuwtjes, foto's van de voorgaande kampvuuravonden en meer!
www.facebook.com/kvazuidplas

 

Kampvuravond Zuidplas

Locatie: 
Anker Grondverzet, De Vijf Boeken 12, Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 07/10/2017 - 20:00

Langzaam maar zeker laat de zon zich steeds minder zien, wordt het steeds eerder donker en breekt de tijd weer aan om het zelf en met elkaar gezellig, knus en warm te maken. En dat is precies wat we op onze kampvuuravonden doen. Hier voegen we nog een stuk inhoud met gespreksstof aan toe en voor je het weet is de avond weer voorbij en ga je met een stuk positieve energie naar huis.

Als je al eerder geweest bent, dan weet je dat het bovenstaande geen ‘gebakken lucht’ is. Daarom zouden wij het fijn vinden om je weer (een keer) te ontmoeten op deze mooie avonden. Dit ongeacht in welke gemeente je woont, wat je (kerkelijke) achtergrond is of hoe het je in het leven vergaat!

Zet daarom zaterdagavond 7 oktober snel in je agenda en gun jezelf zo’n avond. Natuurlijk zijn je vrienden, buren, familieleden etc. ook van harte welkom. Vanaf 20.00 uur staat sowieso de koffie klaar bij Anker Grondverzet, De Vijf Boeken 12, Nieuwerkerk a/d IJssel. Het inhoudelijke deel van het programma start om kwart voor negen. Voor nadere informatie kan je bellen met Stef Rijkaart: 06-29048528.

Kampvuuravond Zuidplas

Locatie: 
Anker Grondverzet De Vijf Boeken 12, Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 04/02/2017 - 20:15

Vol hoopvolle verwachting het nieuw jaar ingegaan? Of vol gevoelens van onzekerheid over wat 2017 voor jou gaat betekenen? Of...

Hoe jij ook het nieuwe jaar ingegaan bent, je bent van harte welkom tijdens de eerste Kampvuuravond van het nieuwe jaar. Want hier kan je jezelf zijn, kan je energie krijgen en/of geven en heb je altijd een goede gezellige avond!

En natuurlijk wensen de mannen van Kampvuuravonden Zuidplas jou een waardevol en gezegend 2017 toe!

Zet daarom zaterdagavond 4 februari in je agenda en gun jezelf zo’n avond. Natuurlijk zijn je vrienden, buren, familieleden etc. ook van harte welkom. Dus stuur deze uitnodiging door en neem ze mee! En als het buiten koud is, zorgen wij ervoor dat het behaaglijk blijft!!

www.facebook.com/kvazuidplas

Kampvuuravond

Locatie: 
De Vijf Boeken 12, Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 01/10/2016 - 20:00

Alhoewel we nu nog kunnen genieten van heerlijk zomerweer komt de herfst al weer snel dichterbij. Heb jij dan ook af en toe een oppepper nodig? In algemene zin of omdat het steeds eerder donker wordt en de eerste blaadjes beginnen te vallen? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want op zaterdagavond 1 oktober ben je weer van harte welkom op onze eerste Kampvuuravond van het seizoen!

Bij ons geen formele en ingewikkelde toestanden. Een kampvuuravond kost je geen energie, maar geeft je energie! Bij een kampvuuravond zijn alle gasten even waardevol en even welkom. Tijdens een kampvuuravond geen inhoudsloze gesprekken, maar spontane gesprekken van hart tot hart. En het is er natuurlijk gewoon gezellig.

Zet daarom zaterdagavond 1 oktober in je agenda en gun jezelf zo’ avond. Natuurlijk zijn je vrienden, buren, familieleden etc. ook van harte welkom. Dus stuur deze uitnodiging door en neem ze mee!

Volg KVA Zuidplas ook op facebook voor nieuwtjes, foto's van de voorgaande kampvuuravonden en meer! www.facebook.com/kvazuidplas

Kampvuuravonden genieten steeds meer aandacht

Foto

Ik wil jullie oproepen om zo om je heen te kijken, zijn er mensen in je omgeving die iemand nodig hebben? Kun jij iemand oordeelvrij benaderen? Als hij jou niets heeft aangedaan gaat je dat meestal wel makkelijker af.

Pagina's