Clicky

Kerkproeverij

Kerkproeverij bij Hervormd Zevenhuizen

Locatie: 
Hervormd Centrum, Dorpsstraat 156, Zevenhuizen
Datum: 
zo, 16/09/2018 - 10:00

Op zondag 16 september is er in de hervormde kerk een feestelijke kerkdienst. Met deze feestelijke dienst wordt het nieuwe seizoen geopend. De dienst start om 10:00 uur en heeft als thema ‘Samen één in Christus’. Iedereen is van harte welkom in deze dienst.

De dienst duurt ongeveer 5 kwartier. Om 11:15 uur is er koffie met wat lekkers en een verfrissend drankje. Aansluitend mag je deelnemen aan één van de activiteiten. Denk hierbij aan een escape room, een bijbelquiz, een creatieve activiteit, teamsport en teamspel. Alle activiteiten worden in teamverband gedaan, zodat we het samen beleven.

Van 14:00 – 15:00 uur is er ook nog een heerlijke lunch waar je gratis bij aan kunt schuiven. Men hoopt u te mogen ontmoeten!

Startweekend in de Oosterkerk met Kerkproeverij

Locatie: 
In de Oosterkerk, Capelle Oostgaarde
Datum: 
za, 23/09/2017 - 17:00 tot zo, 24/09/2017 - 12:00

Op zaterdag 23 en zondag 24 september luiden ze het nieuwe winterseizoen in met het startweekend. Het thema voor dit weekend is: 'kerkproeverij: een open huis'.

Op de zondag wil men een vriendendienst houden: u wordt allen uitgedaagd eens met een vriend of vriendin, bekende of familielid naar de kerk te komen. Iemand die normaal gesproken niet zomaar over de drempel stapt, maar hier best voor open staat. Ook om hiervan met elkaar te leren, maar vooral om niet te bescheiden te zijn in het uitdelen van het mooie dat God ons geeft.

Op de zaterdag willen ze 's avonds graag met elkaar eten. Het programma voor zaterdag begin rond 17:00 uur met een drankje. Om 18:00 starten we met de maaltijd. "De maaltijd zal in het teken staan van de ‘Herberg’ waarin we elkaars gast en gastheer zijn. Eten verbindt en het is ook nog eens letterlijk een proeverij. Ook dan zijn gasten van harte welkom"