Clicky

Kerstdiner

Kerstdiner in de Dorpskerk Moordrecht brengt 760 euro op

Foto

Afgelopen vrijdag heeft de Mozambiquegroep de dorpskerk in Moordrecht eenmalig omgetoverd tot een groot restaurant volledig in kerstsferen. Dit alles, om geld op te halen voor hun werkvakantie naar Mozambique volgend jaar zomer.

Kerstdiner Mozambiquegroep De Stroom

Locatie: 
Dorpskerk te Moordrecht
Datum: 
za, 09/12/2017 - 18:00

In de zomer van 2018 gaan 16 jongeren en 4 begeleiders vanuit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht met de Christelijke stichting Livingstone op reis om invulling te geven aan een werkvakantie in Mozambique.

Om voldoende financiele armslag bijeen te brengen om de reis te kunnen bekostigen houden zij allerlei acties en  op vrijdag 9 december wordt de kerstmarkt gehouden in Moordrecht. Als voorproefje daarop tovert de Mozambiquegroep uit Moordrecht de Dorpskerk eenmalig om tot een groot restaurant!

Ze zullen voor u een heerlijk kerstdiner serveren. Daarnaast zullen ze ook te vinden zijn op de kerstmarkt zelf de dag daarna. Wilt u dus profiteren van deze unieke ervaring en genieten van een heerlijk kerstdiner in een unieke omgeving? Geef u op via: kerstdinerindekerk@gmail.com

Agelopen zondag, 12 november, waren ze te gast bij omroep Zuidplas om over hun reis te vertellen. Het interview kunt u hieronder beluisteren.

20171109/Werkvakantie

Kerstdiner Nesselande

Locatie: 
De Knoop (basisschool het Spectrum)
Datum: 
ma, 26/12/2016 - 16:30

Voor de derde keer organiseert Nesse United een kerstdiner in Nesselande op 2e kerstdag. Heb je zin om gezellig kerst te vieren met buurtgenoten – alleen, of samen met je gezin? Dan nodigen zij je van harte uit! 

De Stichting Nesse United is opgericht op 1 juni 2014 met als doel het organiseren van activiteiten voor de inwoners in de wijk Nesselande om hiermee als christenen een bijdrage te leveren aan sociale samenhang, educatie en recreatie in de wijk.

"We vinden het belangrijk dat we als christenen sociaal, bewogen en dienstbaar zouden moeten zijn aan de wijk waar we in wonen. Op die manier, door woorden, maar vooral door daden willen we het evangelie bekend maken.

Op deze site leest u van alles over de activiteiten van de stichting en de mensen achter de stichting." Aanmelden: kerstdiner.nesselande@gmail.com
www.nesseunited.nl


 

 

Uitnodiging Kerstdiner in Nesselande

Locatie: 
In de Knoop (Basisschool het Spectrum), Nesselande
Datum: 
za, 26/12/2015 - 16:30

Op Tweede Kerstdag organiseert Nesse United een kerstdiner voor mensen in Nesselande die alleen zijn of wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het Kerstdiner vindt plaats op tweede Kerstdag, zaterdag 26 december vanaf 16.30 uur tot 19.30 uur in De Knoop (Basisschool het Spectrum), Nesselande.

Ben jij zelf iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken en woon je in Nesselande? Of ken jij mensen die graag zouden willen komen? Geef je op via kerstdiner.nesselande@gmail.com