Clicky

Knibbelweg

PvdA/GL ontevreden over her-asfaltering Knibbelweg en stelt vragen

Foto

In de afgelopen weken heeft de PvdA/GL de bewoners van de Knibbelweg (noord) gevraagd wat zijn van de her -asfaltering van de weg vonden. 

VVD stelt vragen over communicatie omtrent onderhoudswerkzaamheden Knibbelweg

Foto

Afgelopen week zijn de onderhoudswerkzaamheden aan de Knibbelweg in Zevenhuizen, in de richting van de sportvelden, gestart. Aan de zijde van de Noordelijke Dwarsweg staat een bord met de tekst: 'Dagelijks afgesloten van 1300-1800 uur'.

VVD stelt vragen over groot onderhoud Middelweg te Moordrecht

Foto

Afgelopen week, 24 mei jl., is er een informatiebijeenkomst geweest betreffende het groot onderhoud aan de Middelweg te Moordrecht.

Bestemmingsplan Knibbelweg-Oost opgeschort

Foto

Het college van Zuidplas heeft besloten om de bestemmingsplan-procedure voor Knibbelweg-Oost op te schorten. Dat heeft de gemeente Zuidplas donderdag 17 september bekend gemaakt. Aanleiding was een overleg met de Provincie waaruit de behoefte bleek aan extra onderzoek.

Gemeente door de bocht met onbegrijpelijk persbericht over transportbedrijf van Uden

Foto
Wat te doen met persberichten die echt niet te begrijpen zijn? Om uitleg vragen is de standaard optie. Maar wat als het dan nog niet te begrijpen is? Dit artikel gaat daar over. En het gaat over het gebied ten oosten van de Knibbelweg bij Zevenhuizen en een transportbedrijf uit Waddinxveen

Een “Ladder” is volgende probleem bij ontwikkeling Zuidplaspolder

Foto
De “Ladder van duurzame verstedelijking” is het volgende probleem waar de plannenmakers in Zuidplaspolder mee te maken krijgen. Dat werd duidelijk tijdens een informatieavond op dinsdag 13 januari over het miljoenen verslindende project in de diepste polder van Nederland.

Zuidplas heropent jacht op illegale caravanstallingen

Foto

De gemeente Zuidplas start een offensief om illegale caravanstallingen in met name kassen tegen te gaan. Dit nieuwe doel is gekozen, omdat gemeentelijke handhavers van het huidige college geen recreatiewoningen meer hoeven te controleren.

Tuinders in Zuidplas houden hoofd koel na Russische boycot

Foto

Twee tuinders in Zevenhuizen hebben dinsdag 12 augustus bezoek gehad van twee Zuidplas wethouders. Jan Hordijk en Rik van Woudenberg lieten zich informeren over de impact van het wereldnieuws op hun bedrijf.

Eerste steenlegging Zuidplaspolderproject

Foto

Op  maandag 7 juli 2014 legden Rogier van der Sande, gedeputeerde provincie Zuid-Holland en  Jan Hordijk, wethouder RO in Zuidplas samen met de eerste kopers de eerste steen van Zevenrozenhof in Zevenhuizen-Zuid.

Zuidplas laat bebouwde kom groeien

Foto

De komende weken wordt op vijf verschillende plaatsen de grens van de bebouwde kom aangepast. Het gaat om locaties in Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Het college heeft onlangs besloten tot de wijzigingen.

Pagina's