Clicky

Leefgoed De Olifant

Extra activiteiten op Vaderdag in de Beeldentuin van Leefgoed de Olifant

Foto

Zondag 16 juni zijn er extra activiteiten in de Beeldentuin van Leefgoed de Olifant op Ver-Hitland in Nieuwerkerk aan de IJssel, die met uitzonering van maandag en dinsdag iedere dag gratis toegankelijk is deze zomer van 11 tot 18 uur.

Vijfde editie 'Montmartre aan de IJssel' op Leefgoed de Olifant

Foto

Tijdens beide Pinksterdagen, dus zowel zondag 9 als maandag 10 juni, vindt  van 11.00 tot 17.00 uur de vijfde editie van de kunst- en creativiteitmarkt Montmartre aan de IJssel plaats in de Beeldentuin van Leefgoed de Olifant.

Veel belangstelling bij opening Beeldentuin Leefgoed

Foto

Onder veel belangstelling is afgelopen zondag 12 mei Beeldentuin 2019 op Leefgoed de Olifant aan de Hollandsche IJssel gestart. 

Beeldentuin op Leefgoed de Olifant duurt hele zomerseizoen

Foto

Niet minder dan 16 beeldend kunstenaars nemen deze zomer deel aan de Beeldentuin 2019 die op Leefgoed de Olifant op Ver-Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel wordt gehouden.

Beeldentuin Leefgoed de Olifant gaat hele zomer open

Foto

Het programma voor 2019 van Leefgoed de Olifant, een parkachtig gebied tussen de historische werkhaven van de Hollandsche IJssel en Park Hitland, staat vooral in het teken van gezelligheid.

Monumenten die u moet zien in de Zuidplas tijdens Monumentendag

Foto

Iedere tweede weekend van september vinden de Open Monumentendagen plaats in Nederland. Vele duizenden monumenten in Nederland zijn dan gratis te bezoeken. Zo ook in Zuidplas

Open Monumentendagen: Rondleidingen op Leefgoed de Olifant en in oude steenoven

Foto

In het weekend van Monumentendagen (8 en 9 september) zal Bart Belonje van stichting Leefgoed de Olifant bezoekers rondleiden over het terrein van de voormalige binnendijkse steenplaats op Ver-Hitland. 

De ooievaars op Leefgoed de Olifant hebben zeker twee kuikens

Foto

De wandelaars op het Leefgoed hebben het al gezien: De trotse ooievaars, die al jarenlang het nest bewonen, hebben zeker twee kuikens op het nest. 

Montmartre aan De IJssel

Foto

Net als voorgaande jaren verandert Leefgoed de Olifant tijdens de Pinksterdagen in Montmartre aan de IJssel.

Beeldentuin 2018 van start

Foto

Afgelopen zondagmiddag ging met een rondleiding de Beeldentuin op Leefgoed de Olifant van start. Niet alleen de hoeveelheid kunstenaars, maar ook de kwaliteit is in de afgelopen vijf jaar groter geworden.

Pagina's