Clicky

Leefgoed De Olifant

De ooievaars op Leefgoed de Olifant hebben zeker twee kuikens

Foto

De wandelaars op het Leefgoed hebben het al gezien: De trotse ooievaars, die al jarenlang het nest bewonen, hebben zeker twee kuikens op het nest. 

Montmartre aan De IJssel

Foto

Net als voorgaande jaren verandert Leefgoed de Olifant tijdens de Pinksterdagen in Montmartre aan de IJssel.

Beeldentuin 2018 van start

Foto

Afgelopen zondagmiddag ging met een rondleiding de Beeldentuin op Leefgoed de Olifant van start. Niet alleen de hoeveelheid kunstenaars, maar ook de kwaliteit is in de afgelopen vijf jaar groter geworden.

Nederlandse Spoorwegen bij 'Zuidplas in het Weekend'

Foto

Zaterdagochtend tussen 09:00 en 11:00 staat er weer een nieuwe uitzending van 'Zuidplas in het Weekend' op het programma.

Beeldentuin begint zondagmiddag met rondleiding door tien kunstenaars

Foto

Tien gerenommeerde kunstenaars die tijdens de Beeldentuin op Leefgoed de Olifant exposeren, starten zondag 13 mei om 16 uur met een rondleiding om belangstellenden over hun werk te vertellen. 

Beeldentuin 2018 op Leefgoed de Olifant van 13 mei tot en met 1 juli

Foto

Voor deze vijfde editie van de Beeldentuin op Leefgoed de Olifant hebben Bart Belonje en Ariann Kraaijeveld maar liefst tien gerommeerde kunstenaars gevonden die hun werken in de parkachtige omgeving van het Leefgoed willen tentoonstellen.

Vrijdag Ladies Night op Leefgoed de Olifant

Foto

Na het succes van vorig jaar, organiseert Leefgoed de Olifant komende vrijdagavond 20 april een Ladies Night. Deze keer niet alleen in en bij Restaurant & theehuis De Dames, maar ook in en rond De Kas.