Clicky

Leen Koster

Leen Koster genomineerd voor twee Zilveren Duif Awards

Foto

De Nieuwerkerkse voorganger en gospelzanger Leen Koster is met zijn tweede cd ‘Dichterbij dan ooit’ genomineerd voor een Zilveren Duif Award. 

Kerstzangdienst Het Kruispunt (video)

Foto

Maandag 24 december jl. vierde de Volle Evangelie gemeente Het Kruispunt in Nieuwerkerk a/d IJssel kerstavond met een kerstzangdienst.

Leen Koster 'het leven is kostbaar?'

Gezinsdienst met Poppenspel van Carla Vis

Locatie: 
VEG Het Kruispunt, Goudmos 67a, 2914AG Nieuwerkerk aan den IJssel
Datum: 
zo, 07/10/2018 - 10:00

Deze zondag zal een speciale dienst zijn voor het gehele gezin.
Carla Vis zal ons meenemen met “de reis van je leven”.  Beleef het avontuur mee van een spannende reis door de jungle. Aap Okidoki probeert hen te misleiden. Ze zoeken de rivier, maar ook daar ligt gevaar op de loer. Zullen ze de overkant ooit halen? Komen Bonnie en Benno op hun bestemming aan?

Een geweldig mooi programma voor jong en oud. Dit mag je niet missen!  Na afloop staan er heerlijke pannenkoeken klaar!

Kom en neem anderen mee!

Zie ook de volgende artikelen:

https://omroepzuidplas.nl/artikel/2013/05/27/het-radio-interview-met-carla-vis

https://omroepzuidplas.nl/artikel/2013/4/3/carla-vis-begint-poppentheater

https://omroepzuidplas.nl/artikel/2018/07/11/poppen-en-meer-bestaat-vijf-jaar

 

 

Leen Koster ‘beklim de berg met God’

Radio-interview Leen Koster ‘God houd van mensen’

Foto

Zondag, 15 juli jl., was gospelzanger Leen Koster te gast bij omroep Zuidplas om te spreken over zijn muziek en zijn pas uitgebrachte boek over de eindtijd.

Leen Koster in concert & live-band

Locatie: 
Bonfire, Wijnstraat 117 te Dordrecht
Datum: 
za, 29/09/2018 - 20:00

In november 2015 kwam het debuutalbum ‘Diep van binnen’ van Leen Koster uit. Dit debuutalbum kwam direct op nummer 1 in de Nederlandse Gospel top 10. Eind maart 2017 kwam alweer zijn tweede cd uit, genaamd “Dichterbij dan ooit”,

De cd welke ook verschillende keren in de lijst van de Nederlandse Gospel top 10  heeft gestaan.  Men noemt Leen ook wel ‘de zingende dominee’ en/of ‘de christelijke Marco Borsato’. ‘Indrukwekkende muziek van een niveau dat doet denken aan Marco Borsato’, schreef een recensent.

De muziek op zijn eerste cd ‘Diep van Binnen’,  gaat over de gedachten en emoties die het leven met alle ups en downs bij ons losmaken. Het is muziek die direct ‘binnen’ komt en eerlijk is over het leven. Onderwerpen als echtscheiding, drankmisbruik,  langs elkaar heen leven,  het overlijden van een dierbaar iemand, het krijgen van een miskraam, maar ook liedjes over intense vreugdemomenten roepen herkenning op.

Een recensent schreef: “Zijn debuut-album 'Diep Van Binnen' was vorig jaar één van de prettigste verrassingen op gospelgebied in Nederland. Een nieuwe zanger met het geluid van een Marco Borsato”.

Over Leens nieuwe album: ‘Dichterbij dan ooit, schreef hij: Op ‘Dichterbij Dan Ooit’ staan twaalf Nederlands talige muziek juweeltjes. Zoals over een kind met het Syndroom van Down over vriendschap en zelfs over dementie. Daarnaast zingt hij over zijn eigen geloofsbeleving, doorleefd, echt en indringend. 'Engel Op Aarde' schreef hij voor Daan, die op jonge leeftijd overleed aan leukemie. De nieuwe Cd opent ijzersterk met de schitterende melodieuze pop song 'Een Plek Voor Iedereen'. Op dit nieuwe uitstekende pop-album communiceert Leen op intieme wijze en komen zijn teksten dichterbij dan ooit!”(Ben Scholten-de Sjofar, 20 juni 2017)

Inmiddels heeft Leen al heel wat optredens achter de rug en is hij ook in de muziekwereld geen onbekende meer. Leen Koster is naast zanger ook voorganger van een bloeiende evangelische gemeente Het Kruispunt, in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op 29 september 2018 zal Leen met een professionele live-band weer een concert gaan geven. Naast zijn eigen repertoire,  zal hij ook oude gospels, o.a. in de stijl van de Gaithers/Elvis Presley ten gehore gaan brengen.

 

Leen Koster 'de dagen na Hemelvaart'

Foto

Leen Koster, voorganger de Volle Evangelische gemeente Het Kruispunt in Nieuwerkerk a/d IJssel sprak over Hemelvaart in het programma De Muzieksleutel.

Gerald Troost in Evangelisch Centrum Het Kruispunt (Video)

Foto

Op 2 april jl. sprak gospelzanger en spreker Gerald Troost in het Evangelisch Centrum Het Kruispunt in Nieuwerkerk de gemeente van collega gospelzanger Leen Koster.

Leen Koster spreekt in Waalwijk (Video)

Foto

Zaterdag, 17 maart jl., trad de band Come Home voor eerst op voor het grote publiek in Waalwijk tijdens een praise-avond.
 

Pagina's