Clicky

Lions Club Zevenhuizen

Inschrijving dertigste Paul&Paul Lions Rottemerenloop van start

Foto

Voor de 30ste keer organiseert Lions Club Zevenhuizen de bekende Paul&Paul Lions Rottemerenloop op zaterdag 15 juni 2019. 

Lions Club Zevenhuizen Tuinplantenmarkt op zaterdag 13 april

Foto

Lions Club Zevenhuizen organiseert op zaterdag 13 april zijn jaarlijkse tuinplanten markt, in samenwerking met de Zevenhuizense kweker Van Woudenberg Tuinplanten. 

Zevenster blij met aangepaste rolstoelen met hulp van Lions Club Zevenhuizen

Foto

Zorgcentrum de Zevenster in Zevenhuizen heeft dankzij Lions Club Zevenhuizen nu de beschikking over nieuwe rolstoelen geschikt voor intensief buitengebruik. 

Lions Club Zevenhuizen helpt O.S.S. met aanschaf pegasus

Foto

Een lang gekoesterde wens van gymnastiekvereniging O.S.S. ging in vervulling: met hulp van LC Zevenhuizen kon een pegasus aangeschaft worden. 

Cheque voor De Zonnebloem

Foto

Lions Club Zevenhuizen steunt de Zevenhuizense afdeling van vereniging de Zonnebloem. 

Weer meer lopers bij 29e Paul&Paul Lions Rottemerenloop

Foto

De locatie bij brasserie ’t Graanhuys / BeweegpuntBas aan de Tweemanspolder trok bijna 280 lopers tijdens de 29ste Paul&Paul Lions Rottemerenloop van zaterdag 23 juni, fors meer dan vorig jaar. 

Inschrijving 29ste Paul&Paul Lions Rottemerenloop open

Foto

Voor de 29ste keer organiseert Lions Club Zevenhuizen de bekende Paul&Paul Lions Rottemerenloop op zaterdag 23 juni 2018. Na de succesvolle editie van vorig jaar start de loop ook dit jaar aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen.

Achste de Haij & van der Wende Zuidplas Rally goed voor wondertafel Beth San

Foto

Bijna vijfenzeventig equipes meldden zich op zaterdag 9 september voor de 8e editie van de Haij & van der Wende Lions Zuidplas rally. Met de opbrengst van de loop maakt Lions Club Zevenhuizen de “Wondertafel” mogelijk voor zorgcentrum Beth San in Moerkapelle. 

Lionsclub organiseert de 28e Rottemerenloop

De Lionsclub organiseert ook dit jaar de Rottemerenloop. Dit jaar wordt het evenement gehouden op zaterdag 17 juni. Inschrijven kan via Inschrijven kan via www.lionsclubzevenhuizen.nl.

Op zaterdag 10 juni sprak Danny Govers erover met Dick van der Poort van de Lionsclub.

Lions Club Zevenhuizen verzorgt dak- en thuislozen diner

Foto

Veel mensen zijn met de Kerstdagen druk bezig met het kerstdiner. Lions Club Zevenhuizen verzorgde op donderdag 15 december op verschillende locaties in Den Haag het kerstdiner voor cliënten van het Leger des Heils.