Clicky

Mathieu de Jong

NHC de IJssel heren winnen ruim van DES

Foto

Op sportpark Dorrestein bezorgden de hockeyers van De IJssel Jean-Paul Renes, Olivier Blankert en Mathieu de Jong een mooi afscheidscadeau door met 9-3 te winnen van MHC DES.

Mathieu de Jong vertrekt bij De IJssel

Foto

Heren 1 assistent trainer Mathieu de Jong vertrekt aan het einde van dit seizoen bij NHC De IJssel.

Mathieu de Jong assistent trainer Heren 1

Foto

Mathieu de Jong, afgelopen twee seizoenen assistent trainer bij IJssel Dames 1, is per ingang van komend seizoen assistent trainer bij Heren 1.

Mathieu de Jong en Melanie Pothof te gast bij Sportcafé

Foto

Direct na de wedstrijd tegen Alecto kwamen IJssel dames coach Mathieu de Jong en aanvoerder Melanie Pothof naar de studio van Omroep Zuidplas.

Mathieu de Jong vertrekt als coach bij De IJssel

Foto

Na ruim 24 jaar te hebben rondgelopen bij NHC De IJssel, vertrekt Mathieu de Jong aan het eind van dit seizoen als trainer bij Dames 1. A.s. zondag zal De Jong zijn vertrek in het sportprogramma Sportcafé toelichten.

IJssel dames degraderen, heren haken af in titelstrijd

Foto

De IJsseldames speelden zondag in Leidschendam tegen Cartouche, de heren ontvingen op sportpark Dorrestein bezoek van Forescate. Direct na afloop van beide wedstrijden sprak Sportcafé met dames coach Mathieu de Jong en heren trainer Rens Kauffmann.

Overwinning voor hockey dames NHC De IJssel, nederlaag voor heren

Foto

Zondag speelden de hockey dames van De IJssel tegen DSHC, de heren in en tegen Pijnacker. Direct na afloop van beide wedstrijden sprak Sportcafé met IJssel dames coach Mathieu de Jong en heren trainer Rens Kauffmann.

NHC De IJssel dames verliezen van Schiedam, Rens Kauffmann kondigt vertrek aan

Foto

Zondag speelden de IJssel in en tegen Schiedam. Direct na afloop sprak Sportcafé met dames trainer Mathieu de Jong. Tevens kondigde heren trainer Rens Kauffmann zijn vertrek aan als heren trainer aan het eind van dit seizoen.

Hudito beëindigd goede reeks IJssel dames

Foto

Zondag speelden de hockey dames van NHC De IJssel op sportpark Dorrestein tegen Hudito. Direct na afloop sprak Sportcafé met interim assistent coach Tom Blomsma.

Mooie hockey middag NHC De IJssel

Foto

Zowel de hockey dames als de hockey heren van de Nieuwerkerkse IJssel konden zondag drie punten toevoegen aan het punten totaal. Na afloop van beide wedstrijden sprak Sportcafé met dames coach Mathieu de Jong en heren trainer Rens Kauffmann.

Pagina's