Clicky

Middelweg

VVD Zuidplas zet in op onderhoud Middelweg in vakantieperiode

Foto

In de tweede helft van dit jaar zal er groot onderhoud worden gepleegd aan de Middelweg in Moordrecht, globaal vanaf de A20 tot en met de rotonde bij de wethouder Visweg. 

Werkzaamheden brug Middelweg te Moordrecht

Foto

Om de verkeersveiligheid te vergroten wordt de verkeerssituatie op de brug bij de Ringvaart Middelweg/Kerklaan in Moordrecht aangepast.

Als een kip zonder kop vertrouwen op navigatie levert schade op

Foto

Een chauffeur van een vrachtwagen heeft maandag 19 juni ontdekt dat door een tunnelrijden geen eitje hoeft te zijn. De vrachtwagen kwam klem te zitten onder het viaduct bij de Middelweg in Moordrecht.

Tunneldrama Bredeweg beleeft nieuw dieptepunt

Foto

De dramasoap rond de nieuwe spoortunnel in de Bredeweg bij Zevenhuizen heeft in de nacht naar vrijdag 16 juni een nieuw dieptepunt bereikt. Ondanks alle waarschuwingsborden heeft een vrachtwagenchauffeur zijn combinatie in de tunnel klem gereden.

TLN dreigt met gang naar recht vanwege afsluiting Middelweg

Foto

Branche organisatie Transport en Logistiek Nederland stapt mogelijk naar de rechter wanneer de gemeente Zuidplas de afsluiting van de Middelweg doorzet. De organisatie wil uitstel en overleg met de gemeente over de drastische maatregel die 7 juni moet ingaan.

Keerlus moet einde aan kerende vrachtwagens op de Middelweg maken

Een keerlus moet een einde aan kerende vrachtwagens met voornamelijk een buitenlands kenteken maken. Dat vertelde verslaggever Sylvia van Straalen op zaterdagochtend 22 april tijdens het radioprogramma Zuidplas in het Weekend.

Auto's flink beschadigd bij aanrijding op Middelweg in Moordrecht

Foto

Aan het eind van de vrijdagmiddag ging het fout tussen twee voertuigen op de Middelweg bij Moordrecht. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing, met de nodige schade als gevolg.

Slechte chauffeurs, verouderde navigatie en spoortunneltje passen niet bij elkaar

Foto

Eindeloos vertrouwen op je navigatie terwijl er allemaal borden langs de weg staan levert problemen op. Ook maandagmorgen 19 december heeft een vrachtwagenchauffeur hier kennis mee gemaakt. De chauffeur kwam vast te zitten bij het nieuwe spoortunneltje bij Moordrecht. 

Automobilist belandt in sloot langs Bredeweg in Zevenhuizen

Foto

Aan het eind van de zondagmiddag is de autorit van een automobilist met een forse klap geïndigd in een sloot langs de Bredeweg in Zevenhuizen. De man is naar het ziekenhuis overgebracht met onbekend letsel. 

Bestelbus brandt volledig uit op verlaten landweg in Moordrecht

Foto

Zaterdagochtend is op een verlaten landweg in Moordrecht een bestelbus volledig uitgebrand. Het voertuig is totaal verwoest door de brand, die toevallig door passerende politieagenten werd ontdekt.

Pagina's