Clicky

MOZ-Art

Hans van der Maas nieuwe directeur muziekschool

Foto

Hans van der Maas (1960) is sinds 1 mei 2019 directeur/bestuurder van de MOZ-Art, de Stichting Muziekonderwijs Zuidplas.

Saxofoondocent Tom de Vette met pensioen

Foto

Na meer dan 30 jaar saxofoonlessen verzorgd te hebben voor MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas (voorheen de Nieuwerkerkse Muziekschool) was afgelopen donderdag 18 april, de laatste werkdag van Tom de Vette.

Filmmuziek centraal bij concert Più Mosso en Da Capo

Foto

Op zaterdagavond 6 april j.l. was er  een concert met vooral filmmuziek verzorgd door jeugdorkest Più Mosso van MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas en symfonisch blaasorkest Da Capo uit Nieuwerkerk. 

Van Più Mosso tot Da Capo: gezamenlijk concert

Foto

Op zaterdagavond 6 april a.s. is er een concert door jeugdorkest Più Mosso van MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas en symfonisch blaasorkest Da Capo uit Nieuwerkerk. 

Pluck & Strum café bij MOZ-Art

Foto

Gisteren kwamen er gitaristen en ukelele spelers uit Leiden, Capelle en Nieuwerkerk bij elkaar bij elkaar voor het Pluck & Strum café bij muziekschool MOZ-Art.

Proeflessen muziek smaken naar meer

Foto

Op zaterdag 19 januari j.l. was het gezellig druk tijdens de proeflessenmiddag bij MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas in Nieuwerkerk.

Cursus ‘Kies je instrument’ bij muziekschool Nieuwerkerk

Foto

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met muziekles, want muziek maakt slim, is gewoon leuk en muziek is niet weg te denken uit het leven van een mens. 

Open Huis Muziekschool op zaterdag 19 januari

Foto

MOZ- Art, muziekonderwijs Zuidplas  start het nieuwe jaar met een Open Huis op zaterdag 19 januari in de muziekschool, Schubertstraat 50 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Cursus 'mondharmonica voor dummy’s'

Foto

Op 7-1-2019 om 20:30 uur start er bij MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas een korte cursus "mondharmonica voor dummy’s".

Kerstconcert van MOZ-Art groot succes

Foto

Dinsdag, 11 december jl, verzorgden leerlingen van MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas een kerstconcert  in een goed gevulde Josephkerk, Kerklaan  in Nieuwerkerk.

Pagina's