Clicky

Mozambiquegroep De Stroom

Moordrecht Meetz Mozambique ‘gevangenen bezoek’

Foto

Op 16 juli jl. vertrokken 16 jongere uit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht naar Mozambique om invulling te geven aan een werkvakantie voor de organisatie Lingstone.

Laatste voorbereidingen werkvakantie Mozambique

Foto

Deze zomer gaan 16 jongeren en 4 begeleiders vanuit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht met de Christelijke stichting Livingstone op reis om invulling te geven aan een werkvakantie in Mozambique.

Nieuwjaarsduik werkgroep vakantie Mozambique (video)

Foto

Op Nieuwjaarsdag vond er in Moordrecht een Nieuwjaarsduik plaats. Deze Nieuwjaarsduik werdt georganiseerd door de deelnemers van de werkvakantiegroep.

Voorjaarsbazaar De Stroom 2018

Locatie: 
Dorpskerk in Moordrecht
Datum: 
za, 14/04/2018 - 10:00

In de al druk bezette boekingsagenda Dorpskerk 2018 was er voor de Voorjaarsbazaar nog een plek op zaterdag 14 april. Deze bazaar (Voorjaarsbazaar De Stroom brengt € 4.600 op) is al ruim dertig jaar de Voorjaarsbazaar in de regio en het wordt opnieuw een goede gelegenheid om struinend langs de vele kramen met een gevarieerd aanbod aan spullen te lopen op zoek naar het ene ontbrekende dingentje.

Een deel van de opbrengst is voor de Mozambiquegroep (Radio-interview werkvakantie Mozambique). Reden om de jongeren bij de bazar te betrekken en waar mogelijk een podium te bieden. De bazaarcommissie heeft ook nog twee 'vacatures' voor een maatschappelijke stage.

 

De eerste, voorbereidende, besprekingen hebben inmiddels plaatsgevonden en  na een afwezigheid van een jaar zijn de loten met prachtige prijzen terug. Binnenkort worden ze weer gedrukt bij sponsor “De Suite”. De loten kosten € 1,00. De trekking vind plaats tijdens de bazaar.

 

 

Kerstdiner in de Dorpskerk Moordrecht brengt 760 euro op

Foto

Afgelopen vrijdag heeft de Mozambiquegroep de dorpskerk in Moordrecht eenmalig omgetoverd tot een groot restaurant volledig in kerstsferen. Dit alles, om geld op te halen voor hun werkvakantie naar Mozambique volgend jaar zomer.

Kerstdiner Mozambiquegroep De Stroom

Locatie: 
Dorpskerk te Moordrecht
Datum: 
za, 09/12/2017 - 18:00

In de zomer van 2018 gaan 16 jongeren en 4 begeleiders vanuit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht met de Christelijke stichting Livingstone op reis om invulling te geven aan een werkvakantie in Mozambique.

Om voldoende financiele armslag bijeen te brengen om de reis te kunnen bekostigen houden zij allerlei acties en  op vrijdag 9 december wordt de kerstmarkt gehouden in Moordrecht. Als voorproefje daarop tovert de Mozambiquegroep uit Moordrecht de Dorpskerk eenmalig om tot een groot restaurant!

Ze zullen voor u een heerlijk kerstdiner serveren. Daarnaast zullen ze ook te vinden zijn op de kerstmarkt zelf de dag daarna. Wilt u dus profiteren van deze unieke ervaring en genieten van een heerlijk kerstdiner in een unieke omgeving? Geef u op via: kerstdinerindekerk@gmail.com

Agelopen zondag, 12 november, waren ze te gast bij omroep Zuidplas om over hun reis te vertellen. Het interview kunt u hieronder beluisteren.

20171109/Werkvakantie