Clicky

Muziek

CULTUURPRIJS ZUIDPLAS 2018 (2)

Foto

Cultuurprijs Zuidpals 2018 genomineerde 2 Trudi Bos 

Start cursusjaar Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs

Foto

De instrumentale en vocale jaarcursussen van Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas starten voor nieuwe leerlingen in de eerste week van september. 

Afsluiting ELIM muziekproject MOZ-Art

Foto

Afgelopen vrijdag presenteerden de leerlingen van groep vier en vijf van de Elimschool zich muzikaal voor een publiek bestaande uit de leerlingen van de groepen 3, 6, 7 en 8 en hun leerkrachten.

Symfonie Orkest Midden Holland speelt in te koop staande woning

Foto

Symfonie Orkest Midden Holland komt op zaterdag 24 juni met iets nieuws. Vijf ensembles van het orkest spelen op een zaterdagmiddag in de huiskamers van vijf te koop staande woningen. Liefhebbers kunnen maximaal drie concerten bezoeken.

MOZ-Art muziekschool in Nieuwerkerk houdt opendag

Foto

De Nieuwerkerkse locatie van MOZ-Art houdt op zaterdag 10 juni de jaarlijkse opendag. Van 's morgens 11.00 uur tot 16.00 uur kunnen belangstellende binnenlopen voor informatie, een proefles of andere leuke activiteiten.

Nederlandstalige liedjes in een swingend Caribisch / Zuid-Amerikaans jasje: EL DORADO !

Locatie: 
eetcafe East End aan het Oosteinde 7a, Moordrecht
Datum: 
za, 03/06/2017 - 20:00

Twee top zanger/entertainers en een swingende begeleidingsgroep geven u een show waar de vonken vanaf vliegen. Met een tropisch vakantiegevoel en de herkenning van het Nederlandstalige lied danst en zingt u de hele show met ons mee!

El Dorado biedt u een avondvullend programma met bekende Nederlandse songs en feestelijke medleys voorzien van Caribische en Zuid Amerikaanse ritmes. Van Doe Maar tot Nielson, van André Hazes tot Guus Meeuwis, iedereen krijgt bij ons een tropisch jasje. Kortom: zonnige klanken en lekkere liedjes: bijna onmogelijk stil te blijven staan......

De geschiedenis van El Dorado begon in 2009 in Colombia. Daar werkte Tom Spaapen een jaar als vrijwilliger met kansarme kinderen. Als ras muzikant raakte hij al snel besmet met de aanstekelijke tropische muziek van het land.
Zo werd het idee geboren om typisch Colombiaanse stijlen als 'vallenato' en 'cumbia' te vermengen met het Nederlandse lied. Eenmaal terug in Nederland haalde hij doorgewinterde en bevriende muzikanten erbij om zijn idee vorm te geven.
Enkele jaren later hebben zanger Erwin en zangeres Celesta en percussionist Robert zich bij de groep gevoegd om zo met hun jarenlange ervaring als entertainers de show een perfecte invulling geven. Zie ook: http://www.eldorado-muziek.nl/
Kom ook luisteren, kijken èn bewegen naar de dame en heren van El Dorado
en maak en passant van je zaterdagavond een klein feestje. Natuurlijk in East End Moordrecht, Oosteinde 7a! Aanvang 21:00 uur, zaal open 20:00 uur. Entree € 5,00.

 

Bertha Verbeek met live band op podium East End Moordrecht

Locatie: 
eetcafe East End aan het Oosteinde 7a, Moordrecht
Datum: 
vr, 19/05/2017 - 20:15

The Lady wants to Rock !

Vrijdag 19 mei verzorgt Bertha Verbeek met haar fantastische live band een grandioos optreden. Nu eens niet met haar Nederlandstalige repertoire, maar met de muziek zoals we haar hebben leren kennen. Stevig, swingend, rockend en vooral energiek zal Bertha  in East End Moordrecht een avondvullend Rock programma neerzetten.

Natuurlijk is er is er ook een prachtige Support Act, en wel van Ricardo Smit. Gewoon Lekker Hollands voor de broodnodige variatie. Een avond met voor elk wat wils !

Aanvang 21:00 uur, zaal open 20:00 uur

Kaarten € 12,50 (deur) en € 10,00 (voorverkoop)

Verkrijgbaar bij Bertha Verbeek en/of East End Moordrecht. Bestel tijdig je kaarten want op is op! 

Leerlingen Terp bezoeken laatste hooiberg concert in Pianoworkshop

Foto

Op dinsdag 18 april bezochten leerlingen van basisschool De Terp in Nieuwerkerk aan den IJssel een schoolconcert in de Pianoworkshop aan de Kerklaan. Het is het laatste concert in de voormalige hooiberg. De ruimte is onlangs verkocht.

Marjolein Meijers met ‘Muziek’ in Steenoven de Olifant

Foto

Het begint een traditie te worden dat Marjolein Meijers met haar muzikanten Walter en Onno Kuipers op Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel spelen. Op zondagmiddag 23 april treedt de Rotterdamse diva op met haar programma Muziek.

The Rude Move in East End Moordrecht

Locatie: 
East End Moordrecht, Oosteinde 7a, Moordrecht
Datum: 
za, 25/02/2017 - 20:30

The Rude Move is een blues/bluesrock band opgericht in 2008 onder de rook van Rotterdam. Zaterdag 25 februari spelen ze in East End in Moordrecht.

The Rude Move heeft in de afgelopen jaren een goede naam als verrassende en energieke bluesband opgebouwd bij menig café en op festival podia in Nederland. Op het podium heeft The Rude Move altijd plezier en daar ligt dan ook de grote kracht van deze band: de nummers worden niet alleen goed gespeeld, maar vooral de lol die zij onder elkaar op het podium hebben en de energie die ze daar mee over brengen, hebben ook zijn uitwerking op het publiek.

The Rude Move stijl ?

Stevige maar vooral gevarieerde Blues / Bluesrock, zowel covers als eigen werk ! Met stomende, rauwe of meeslepende solo's, een gevoelige slow of een stevige Rock & Roll song draagt The Rude Move aan de vaderlandse blues scene haar steentje bij!

Zaterdag 25 februari 2017 zijn ze live on stage in East End.

Voorverkoop € 5,00 Deur € 8,00
Aanvang 21:00 uur, zaal open 20:00 uur.
 

Pagina's