Clicky

N219

Opinie: ''Voordeel drive-in stemlokaal niet overdrijven!''

Foto

De gemeente Zuidplas haalt de laatste dagen weer de landelijke en regionale media met het nieuws over het drive-in stemlokaal tussen de bebouwde kom van Zevenhuizen en de aansluiting met de provinciale weg N219.

Aanrijding op Schielandweg na keren bij tankstation

Foto

Vier inzittenden van twee auto’s zijn maandag 5 juni met de schrik vrij gekomen na een ongeval op de Schielandweg (N219) bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Het ongeval ontstond doordat één van de automobilisten ging keren bij het verlaten van een tankstation.

Kleine vrachtwagen gaat in vlammen op in Nieuwerkerk

Foto

Een kleine vrachtwagen is zondag 28 mei in vlammen opgegaan. Het incident gebeurde op de kruising van de Hooge Veenenweg met de Eerste Tochtweg (N219) in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Getuigen van ernstige mishandeling gezocht

Foto
De politie zoekt naar getuigen van een ernstige mishandeling die zaterdagmiddag 13 mei heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer zat als passagier in de auto van de verdachte van de mishandeling. Bij een rotonde in Nieuwerkerk aan den IJssel kon het slachtoffer uitstappen en om hulp vragen.

Hoofdleiding riool Nesselande gebarsten bij gemaal in Zevenhuizen

Foto
Een hoofdleiding van het riool van de Rotterdamse wijk Nesselande is woensdag 10 mei gebarsten. Dit gebeurde bij een gemaal langs de Zuidplasweg bij Zevenhuizen. De hele dag is gewerkt aan het oplossen van de problemen dat meldt het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Fietser gewond bij aanrijding op rotonde Schielandweg Nieuwerkerk

Foto

Een fietsster is zaterdag 25 maart gewond geraakt bij een ongeval op de Schielandweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Twee gewonden bij kop-/staartaanrijding op N219

Foto

Bij een aanrijding tussen 2 personenauto's op de N219 t.h.v. de Kerklaan zijn dinsdagmorgen 24 januari 2 personen gewond geraakt. Voornamelijk het vrachtverkeer op de N219 ondervond hierdoor enige vertraging.

Audi klapt op lantaarnpaal langs N219 bij Zevenhuizen

Foto

Een bestuurder van een Audi heeft donderdag 10 november forse schade veroorzaakt toen hij met zijn auto tegen een lantaarnpaal reed. Het ongeval gebeurde langs de N219 bij de A12.

Aanrijding tussen 2 auto's op 1e tochtweg N219 in Nieuwerkerk

Foto
 
Zondagmiddag 6 november 2016 werden de hulpdiensten rond 15:45 opgeroepen om naar de 1e Tochtweg (N219) in Nieuwerkerk aan den IJssel te gaan voor een aanrijding tussen 2 personenauto's.

Meerdere gewonden bij ernstige aanrijding op N219 bij Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Bij een ernstig ongeval op de N219 bij Nieuwerkerk aan den IJssel zijn dinsdagavond meerdere gewonden gevallen. Ze waren betrokken bij een aanrijding tussen twee auto's op de rotonde ter hoogte van Nesselande, waar momenteel werkzaamheden worden verricht.

Pagina's