Clicky

nieuwerkerk aan den ijssel

BC Nieuwerkerk boekte ruimte thuiszege

Foto

Na twee uitwedstrijden was het eerste team deze week weer in de Parkzoomhal te vinden. Zij traden aan tegen hekkensluiter PBC Boomgaardshoek 1.

Vijf Nieuwerkerkse sporters Nederlands Kampioen

Foto

Afgelopen zondag vond in Delft het Nederlands Kampioenschap Taekwon-Do plaats.

Goud voor estafette dames bij Regio kampioenschappen

Foto

Dit weekend is in Den Haag de eerste helft van de Regio West kampioenschappen gezwommen met als hoogte punt een gouden medaille voor de junioren meisjes op de 4x 100 meter wisselslag. 

CKV Nieuwerkerk verliest openingsduel in de zaal

Foto

Voor het derde jaar op rij heeft CKV Nieuwerkerk de openingswedstrijd in de zaalhoofdklasse in eigen huis verloren.

VV Nieuwerkerk periodekampioen (AUDIO)

Foto

Met één wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie had Nieuwerkerk zaterdagmiddag de kans om de koppositie te grijpen en ook periodekampioen te worden. 

Spanning in Nieuwerkerk stijgt: Zie ginds komt de stoomboot!

Foto

Ook in Zuidplas zitten kleine maar ook grote kinderen in spanning want Sinterklaas is weer met de boot onderweg naar ons landje.

Wegafsluiting voor verkeer in één richting op de Hoofdweg vanaf donderdag

Foto

De werkzaamheden aan de Hoofdweg zijn al enkele maanden in volle gang en weggebruikers lijken inmiddels gewend te zijn aan de omleidingen en obstakels. Komende weken zal de verkeerssituatie weer enigzins veranderen.

Schrijver Stephan van Erp geeft lezing in Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Is samenwerking met bibliotheek De Groene Veenen Nieuwerkerk wordt op dinsdag 26 november een lezing van Stephan van Erp georganiseerd.

Druk weekend in Nieuwerkerkse hal JBC Nieuwerkerk

Foto

Het is 9 november 2019 in de hal van JBC Nieuwerkerk is het een drukte van jewelste, er spelen namelijk vier teams in de hal voor de vijfde dag van de NPC.

Minioren van Barracuda zwemmen regionale Club Meet

Foto

Dit weekend is de Regionale Minioren Clubmeet gezwommen in Gouda. In deze Regionale wedstrijd voor clubteams zwemmen de allerjongste Barracuda’s in teamverband tegen andere verenigingen uit de Regio.

Pagina's