Clicky

nieuwerkerk aan den ijssel

Binnenkort parkeren met blauwe kaart in Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel?

Foto

Een blauwe parkeerzone rondom het winkelgebied Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel. De winkeliers in het oude dorp, verenigt in de winkeliersvereniging zien dat wel zitten.

Pinautomaat J.A. Beijerinkstraat te Nieuwerkerk verdwijnt

Foto

Geld opnemen bij de geldautomaat van de Rabobank aan het voormalige bankkantoor aan de J.A. Beijerinkstraat is vanaf 30 januari niet meer mogelijk.

A20, weg van zorgen

Foto

Gisteren hebben we, evenals meerdere media, een bericht geplaatst over de A20 dat gebaseerd was op een journalistiek onderzoek van RTL Nieuws.

Pluck & Strum café bij MOZ-Art

Locatie: 
Schubertstraat 50 in Nieuwerkerk aan den IJssel (muziekschool gebouw).
Datum: 
za, 03/02/2018 - 15:00

Op zaterdag 3 februari organiseert gitaar- en ukulele docent Harald Boxtart (MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas) voor de eerste keer een Pluck & Strum Café. Deze middag is bedoeld voor iedereen die ieder willekeurig type gitaar of ukulele speelt, of hier graag naar luistert. Speel je bv. jazz op een elektrische gitaar, ben je een singer/songwriter met een steel string gitaar of speel je klassiek op een Spaanse gitaar, iedereen en elke stijl is welkom, zolang er maar een gitaar of ukulele in te horen is. Ook groepen of ensembles kunnen zich aanmelden. De bedoeling is om muzikanten met elkaar in contact te brengen zodat er muziek, ervaringen en tips gedeeld kunnen worden. Als je ook wilt komen spelen dien je je even per mail op te geven bij info@moz-art-zuidplas.nl. Vertel duidelijk wie je bent, wat je speelt (naam van het stuk en de naam van de componist) en hoe lang je bijdrage duurt.

Het 1e Pluck & Strum café vindt plaats aan de Schubertstraat 50 in Nieuwerkerk aan den IJssel (muziekschool gebouw). Aanvang 15:00 uur.

Omroep Zuidplas aanwezig bij 'Samen eten smaakt beter' maaltijd Parento in Nieuwerkerk

Foto

Samen eten is leuker, samen eten smaakt beter, samen eten geeft ruimte voor een praatje, samen eten en leer elkaar kennen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

D66-onderwijswoordvoerder Paul van Meenen op werkbezoek bij Comenius Nieuwerkerk

Foto

De scholen zijn begonnen in het nieuwe kalenderjaar, en voor Kamerleden breken de laatste dagen van het kerstreces aan.

Meer dan 3000 kerstbomen ingeleverd in Zuidplas

Foto

Tijdens de kerstboominzameling op woensdag 10 januari 2018 zijn, in de gemeente Zuidplas, in totaal 3.645 kerstbomen aangeboden. Per boom ontvingen de inzamelaars € 0,50.

Kerstbomen inzamelen in Zuidplas

Foto

Op woensdagmiddag 10 januari kunt u uw kerstboom weer inleveren. Bekijk in dit artikel de inleverlocaties en tijden.

Proeflessenmiddag MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas

Locatie: 
Muziekschool in Nieuwerkerk, Schubertstraat 50
Datum: 
za, 20/01/2018 - 14:00 tot 16:00

Op zaterdag 20 januari a.s. is er een GRATIS proeflessenmiddag op de muziekschool in Nieuwerkerk (Schubertstraat 50) van 14.00-16.00 uur.  Tijdens deze middag kunnen de volgende instrumenten uitgeprobeerd worden: blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, gitaar en zang. Van 15.00-15.30 uur is er een gecombineerde proefles Spelen met Muziek/Mini AMV voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De proeflessenmiddag is voor jong en oud(er). Opgeven is wenselijk, niet noodzakelijk. Pak nu de kans om van alles te proberen!  Als je daarna nog niet weet welk instrument het beste bij je past, kun je  korte kennismakingscursussen volgen. Die kunnen in overleg op elk gewenst moment in het jaar beginnen.  Voor meer informatie zie: www.moz-art-zuidplas.nl

Foto: Joyce Bellefroid (docent klarinet, muziek op schoot/muziek met peuters/amv  en tevens coördinator muziekeducatie)

Overval op pizzeria in Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Woensdagavond 27 december rond kwart voor negen is New York pizza in het Nieuwerkerkse Dorrestein overvallen.

Pagina's