Clicky

nieuwerkerk aan den ijssel

Ook op treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel kan 21 maart gestemd worden

Foto

De NS maakt bekend dat er op 81 stations, waaronder Nieuwerkerk aan den IJssel, voor gemeenteraadsverkiezingen gestemd kan worden.

Politie komt met het Mobile Media Lab naar Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Op donderdag 22 maart staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Stem zaterdagochtend af op Omroep Zuidplas!

Foto

Zaterdagochtend van 09:00 tot 11:00 zendt Omroep Zuidplas live uit vanaf winkelcentrum Reigerhof te Nieuwerkerk aan den IJssel voor hét verkiezingsdebat.

Aftrap BRAinS seizoen met hoogst aantal aanmeldingen ooit

Foto

De opening van dit BRAinS seizoen van Welzijn Zuidplas had een extra feestelijk tintje. Er is een recordaantal van 2.530 (!) aanmeldingen ontvangen.

Zonnedak voor Brede scholen EsseZoom en Van Beethovenlaan

Foto

Er komen binnenkort zonnepanelen op de daken van brede school EsseZoom en Van Beethovenlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Tankstation Europalaan verandert van eigenaar en naam

Foto

Gérard van Weelde stopte in 2014 de overeenkomst met benzinegigant Shell en zette zijn ondernemening onder de vlag van Perfect Energy. Eind maart zal er weer een verandering plaatsvinden bij de grote bezinepomp aan de Nieuwerkerkse Europalaan.

Overval MCD supermarkt Oude Dorp in Nieuwerkerk

Foto

Woensdagmiddag 14 maart is de MCD supermarkt aan de Kerklaan in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel overvallen.

'Pret met klarinet'

Foto

Bij MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas , is op dinsdag 6 maart een korte cursus klarinet van start gegaan onder de bezielende leiding van Joyce Bellefroid. 

Fotoreportage NLDoet actie speeltuin IJsselkids

Foto

De vrijwilligers van de speeltuinvereniging de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen met een tevreden gevoel terug kijken op de actie NL Doet 2018.

Omroep Zuidplas aanwezig bij Ondernemerstour ChristenUnie/SGP: Nedco

Foto

De heer Nederlof van Nedco ontving de delegatie van de CU-SGP. Het gaat om een internationaal opererend bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Pagina's