Clicky

nieuwerkerk aan den ijssel

Burgemeesters van Zuidplas en Waddinxveen blij met uitbreiding van politieteam

Foto

Burgemeesters Gert-Jan Kats (Zuidplas) en Evert Jan Nieuwenhuis (Waddinxveen) zijn blij met de uitbreiding van de formatie van het politieteam Waddinxveen - Zuidplas.

Flinke brand voormalig restaurant de Johannahoeve

Foto

Woensdagmiddag 20 juni is er een flinke brand ontstaan in voormalig restaurant Johannahoeve aan de 's Gravenweg in Capelle aan den IJssel.

Man neemt geld op in Nieuwerkerk met gestolen bankpas

Foto

Tijdens een woninginbraak in Gouda op maandag 7 mei werden er diverse pinpassen ontvreemd. Dezelfde nacht werd er met deze pinpassen 2500 euro opgenomen bij onder andere de geldautomaat van de ING bank aan de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bedrijven in Nieuwerkerk opgelicht door criminelen

Foto

Meerdere bedrijven en klanten in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving zijn de laatste tijd opgelicht door criminelen. Dat meldt de politie. De criminelen hackten de e-mailaccounts van de bedrijven. De politie onderzoekt vijf zaken.

Nieuwerkerker Remco López Antezana in bestuur DWARS, GroenLinkse Jongeren

Foto

DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks, heeft Remco López Antezana (23) uit Nieuwerkerk aan den IJssel zondag verkozen tot Internationaal Secretaris in het landelijk bestuur van de organisatie.

Babyhuis Teuntje Pluis verhuisd van Capelle naar Oude Dorp

Foto

Het lijkt er steeds meer op dat ondernemers de gemeente Zuidplas weten te vinden. Per september dit jaar zal Babyhuis Teuntje Pluis haar winkel openen aan de Dorpsstraat 44 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De knapste man van Nederland woont in Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

De 23 jarige Bradley Zee uit Nieuwerkerk aan den IJssel staat op 27 juli in de Dominicaanse Republiek in de Worldfinal Men Universe. Hij vertegenwoordigt Nederland als knapste man.

Arzu Bakkerij, nieuwe Turkse Bakker, opent winkel in Dorrestein

Foto

De planning is de eerste week van juli: Dan zal Arzu Bakkerij openen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een Turkse bakkerij in het voormalig pand van Goedkoper Eten in winkelcentrum Dorrestein.

Haringparty en vaatje haring veilen groot succes (video)

Foto

Niet alleen veel inwoners van de gemeente Zuidplas maar ook veel ondernemers bezochten het evenement.

Politie zoekt getuigen van brutale beroving Kerklaan

Foto

In de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 juni 2018 heeft er een brute beroving plaats gevonden op de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Pagina's