Clicky

nieuwerkerk aan den ijssel

Onderhoud Max Havelaarbrug in Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Van maandag 29 oktober 07:00 uur tot vrijdag 9 november 17:00 uur is de Max Havelaarbrug afgesloten voor alle verkeer (ook fiets,- en voetgangers) in verband met het vernieuwen van de deklaag, voegovergangen en betononderhoud.

VV Nieuwerkerk knokt zich terug tegen Bergambacht

Foto

Op vijf plaatsen gewijzigd ten opzichte van vorige week begon Nieuwerkerk aan het duel tegen Bergambacht. Direct na afloop van de wedstrijd sprak René Govers met VV Nieuwerkerk trainer Ron Luijten.

Herstel van CKV Nieuwerkerk in De Lier: 19-22 winst

Foto

Een week na de nederlaag tegen Swift heeft CKV Nieuwerkerk het enige juiste antwoord gegeven: een 19-22 winst op Valto in De Lier. 

Kerstmannen in Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Zaterdagochtend 20 oktober jongstleden was er een invasie van Santa Clausen in Nieuwerkerk. Kerstmannen bezetten het Oude Dorp. 

Versnelling verbreding A20

Foto

Op de Raadsvergadering 16 oktober 2016 is het voorstel behandeld om een extra budget goed te keuren voor het versnellen van het A20 project.

Raadsvergadering 16 oktober 2018: Herziening bestemmingsplan Gansdorperdijk

Foto

Binnen het vigerend bestemmingsplan is reeds de bouw van drie woningen mogelijk. Het nieuwe bouwvoornemen past niet binnen het huidige bestemmingsplan; er is daarom een nieuw bestemmingsplan nodig.

Succesvolle Duurzaamheidsmarkt 2018

Foto

“Het was een bijzonder zonnige dag en dat had zijn weerslag op de bezoekersaantallen” zo eindigt Rob Rosbergen van het Duurzaamheidsplatform Zuidplas zijn verhaal. 

JBC Nieuwerkerk succesvol in tweede ronde NPC

Foto

Op 13 oktober speelde JBC Nieuwerkerk de tweede ronde van de Nationale Petanque Competitie, beter bekend als de NPC. 

Twee nieuwe zwarte banders bij Jungshin Kwan

Foto

Op zaterdag 13 oktober werden er bij Taekwon-Do club Jungshin Kwan uit Nieuwerkerk aan den IJssel de nodige examens afgenomen en toonden de leden hun vorderingen.

VCN dames met de volle punten naar huis, heren onderuit in Kampen

Foto

De dames van VCN speelden afgelopen zaterdag in Groningen tegen Veracles en de de heren van VCN speelden in Kampen tegen Reflex.

Pagina's