Clicky

Nieuwerkerk a/d IJssel

Henco Lopers ‘In de greep van Gods goedheid’

Boekenverkoop in Ringvaartkerk

Locatie: 
In de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 te Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 11/08/2018 - 10:00

Ook in de zomer is er op de tweede zaterdag van de maand, dus op 11 augustus 2018, boekenmarkt. De gelegenheid om nog boeken in te slaan voor op vakantie. De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan op achternaam van schrijver. Voor de laatste weken van de zomervakantie van de kinderen zijn er mooie kinderboeken te koop.

Naast een groot aanbod van boeken zijn er ook legpuzzels, cd’s, lp’s en eigengemaakte jam te koop. De koffie staat klaar, met wat lekkers voor erbij. De boekenmarkt is open van 10:00 tot 13:00 uur. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden. Op de vrijdag ervoor wordt begonnen met alles klaar te zetten. Tijdens de koffie-inloop op vrijdagochtend kunt u alvast een kijkje nemen en kunt u ook kopen.
 

Michel Demmenie directeur De Stichting Accessibility

Foto

Nieuwerkerker Michel Demmenie is benoemd als directeur van De Stichting Accessibility die zich inzetten voor de toegankelijkheid van de digitale wereld voor mensen met een (visuele, auditieve, cognitieve of lichamelijke) beperking.

Organist Gert van Hoef in de Oude kerk (Video)

Foto

Op 26 mei jl. bespeelde Gert van Hoef het orgel in de Oude kerk in Nieuwerkerk a/d IJssel. Gert van Hoef is inmiddels een begrip in orgel concert land.
 

Naar House en Beach Mission starten samenwerking

Foto

De Nieuwerkerkse stichtingen Naar House en Beach Mission beiden actief op het gebied van evangelisatie trekken samen op tijdens een evangelisatie week op Texel van 3 tot 10 augustus.

Boekenmark in de Ringvaartkerk

Locatie: 
In de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 te Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
za, 14/07/2018 - 10:00 tot 13:00

Zaterdag 14 juli 2018 is er van 10.00 tot 13.00 uur Boekenmarkt in de Ringvaartkerk. De boeken staan klaar, gesorteerd naar genre en op alfabet. Ook zijn er cd’s, lp’s, legpuzzels en eigengemaakte jam. Op vrijdag wordt al begonnen met alles klaar te zetten. Tijdens de koffie-inloop op vrijdagochtend kunt u alvast een kijkje nemen en kunt u ook kopen.

Thema Witte Tentweek en Tienerweek 2018 “zoek het uit”

Foto

De zomervakantie staat voor de deur en traditiegetrouw wordt in de vijfde week van de vakantie de Witte Tentweek en Tienerweek georganiseerd. Dit jaar staat men stil bij het thema “zoek het uit”.

Radio-interview Arie Hubregtse ‘Camino’ (audio)

Foto

Zondag, 17 juni jl., was de voorzitter van de stichting Camino Arie Hubregtse te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de om de functie van het inloophuis nader toe te lichten.

Uitvoering van het Dianthuskoor

Locatie: 
Dianthus, Nieuwerkerk a/d IJssel
Datum: 
do, 14/06/2018 - 19:30

Donderdag 14 juni 2018 is er een uitvoering van het Dianthuskoor o.l.v. Anne Tio en Mieke Tom. U krijgt die avond een boekje uitgereikt zodat men verschillende (oud-Hollandse) liederen kan meezingen. De andere liederen worden door het koor ten gehore gebracht.
 

Donderdag 14 juni in de grote zaal van Dianthus.

Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

David Heek ‘Zin in een nieuw verhaal’

Foto

David Heek sprak gisterenavond, 3 juni jl., op de laatste TOV4ALL avond in De Lichtkring in Nieuwerkerk a/d IJssel.  De avond had als thema ‘Zin in een nieuw verhaal’ meegekregen.

Pagina's