Clicky

Nieuwjaarsduik

Nesselande duikt het nieuwe jaar in

Foto

De 12e nieuwjaarsduik in Rotterdam Nesselande betekende voor de deelnemers een frisse start van 2019.

Start 2019 met nieuwjaarsduik in de Zevenhuizerplas

Foto

Op dinsdag 1 januari 2019 vindt voor de 12e keer de Nieuwjaarsduik Nesselande plaats. 

Nieuwjaarsduik werkgroep vakantie Mozambique (video)

Foto

Op Nieuwjaarsdag vond er in Moordrecht een Nieuwjaarsduik plaats. Deze Nieuwjaarsduik werdt georganiseerd door de deelnemers van de werkvakantiegroep.

Nieuwjaarsduik in Moordrecht

Foto

Op Nieuwjaarsdag zal er in Moordrecht een Nieuwjaarsduik plaatsvinden. Deze Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door de deelnemers van de werkvakantiegroep

Vooral koude nieuwjaarsduik in Nesselande (video)

Foto

Aan de tiende nieuwjaarsduik in de Zevenhuizerplas bij Nesselande hebben dit jaar ruim 350 deelnemers meegedaan. Daarmee is, mede door de weersomstandigheden, het gehoopte recordaantal deelnemers niet gehaald.

Nieuwjaarsduik in Nesselande

We bellen met Maurits Aikes over de nieuwjaarsduik in Nesselande op 1 janurai 2017.

Organisatie gaat voor record aantal deelnemers bij Nieuwjaarsduik in Nesselande

Foto

De tiende Nieuwjaarsduik in de Zevenhuizerplas bij Nesselande zou wel eens record groot kunnen worden. De organisatie hoopt bij de komende editie op meer dan 400 deelnemers. De inmiddels traditionele duik vindt plaats op 1 januari om 14.00 uur.

Nieuwjaarsduik Nesselande 1 januari 2017 14:00 uur

Locatie: 
Strand Nesselande Zevenhuizerplas
Datum: 
zo, 01/01/2017 - 13:00

Watersportvereniging Buurman organiseert voor de 10e keer de Nieuwjaarsduik aan het strand van de Zevenhuizerplas. In Nesselande. Kom ook! En duik er in!

Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 13.00 uur. Ieder jaar doen honderden mensen mee aan de duik aangemoedigd door nog veel meer mensen!

Nieuwjaarsduik in Nesselande

Ook dit jaar vond er op 1 januari een nieuwjaarsduik plaats in Nesselande. Verslaggever Sjoerd de Graaf sprak met de organisatie en verschillende deelnemers. U hoort een compilatie uitgezonden op 2 januari.

Drukke negende Nieuwjaarsduik in Nesselande

Foto

Aan de negende nieuwjaarsduik in de Zevenhuizerplas bij Nesselande hebben dit jaar ruim 400 deelnemers meegedaan. De jaarlijkse duik was daarmee flink groter dan de duik van vorig jaar toen de teller bij 350 deelnemers bleef steken.

Pagina's