Clicky

NLDoet

Woonzorgcentrum Beth-San doet mee aan NLDoet

Foto

Het Moerkapels woonzorgcentrum verwacht ruim 50 verschillende vrijwilligers voor NLdoet.

Comenius College stak de handen uit de mouwen bij NLdoet

Foto

Het Oranje Fonds organiseerde op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Fotoreportage NLDoet actie Hennipgaarde Zevenhuizen

Foto

NLDoet heeft ook Zevenhuizen aangedaan middels een opschoonactie van Vrienden van de Hennipgaarde.

 

Ervaar zelf hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn!

Foto

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart is het weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Tijdens NL doet zetten duizenden inwoners van Nederland zich in bij activiteiten en klussen die speciaal op die dagen worden georganiseerd.

Hervormd Zevenhuizen laat zich met NLdoet

Foto

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In Zevenhuizen worden ook verschillende klussen georganiseerd.

College Zuidplas aan het klussen tijdens NL-Doet

Het College van B&W was op zaterdag 11 maart aan het klussen bij de speeltuinvereniging IJsselkids. Verslaggever Marien Mulder stoorde de klussers voor het maken van een reportage. Burgemeester Kats kon gelijk zijn frustraties over de minder bereikbare politie toelichten.

Sylvia van Straalen bij NLDoet actie brandweer Moordrecht

Sylvia van Straalen was zaterdag samen met de brandweer bij kinderboerderij in de Krom. Er werd daar gebouwd aan een nieuw verblijf voor de konijnen. Een konijnenparadijs.

Waterscouting eert klussers tijdens NLdoet

Foto
De voorzitter van de waterschouting in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft zaterdag 12 maart drie klussers bedankt voor hun enorme inzet. Dit gebeurde op de nationale vrijwilligersdag NLdoet. Het drietal is niet alleen op de NLdoet dag actief maar het jaar rond van grote waarde.

Brandweer Moordrecht rukt zaterdag 12 maart uit voor NLdoet.

Foto

Vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart is het zover. Dan is het weer tijd voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, waaraan ook in Zuidplas actief deelgenomen wordt, onder andere door de vrijwilligers van brandweer Moordrecht.

Pagina's