Clicky

Omar Khan

Zondagtak VV Nieuwerkerk neemt waardig afscheid van zondagcompetitie

Foto

Het was best een emotioneel moment toen scheidsrechter Persoon even voor vieren voor de laatste keer floot en het besef indaalde dat Nieuwerkerk op zondag nu geschiedenis is.

VV Nieuwerkerk(zo) pas in slotfase langs DVV Delft

Foto

VV Nieuwerkerk begon zonder de afwezige Shayron Curiel maar met Remco Langerveld, die zijn 300e wedstrijd in Nieuwerkerks shirt speelde.

VV Nieuwerkerk(zo) is in Den Haag ook BMT de baas

Foto

Aan de indrukwekkende opmars van Nieuwerkerk komt geen einde. Ook tegen BMT liet het lange tijd zich van de goede kant zien en nam het na rust een 3-0 voorsprong.

Klinkende zege VV Nieuwerkerk(zo) bij Boshuizen

Foto

Met deze 1-5 overwinning geeft de ploeg van trainer Omar Kahn duidelijk aan wat de doelstelling is. Nee, dit team is geen fan van nachtkaarsen. Met slechts één nederlaag in de laatste 9 wedstrijden, klopt het duidelijk op de deur van de nacompetitie.

VV Nieuwerkerk(zo) wint geflatteerd met 3-0 van Poortugaal

Foto

VV Nieuwerkerk begon zonder Ryan Santos en Davi Soares Lizardo, maar met Scott van Dijk en Daniël da Cruz en verder dezelfde spelers als tegen Den Hoorn, de wedstrijd tegen Poortugaal.

Zwaar bevochten zege van VV Nieuwerkerk(zo) in en tegen Den Hoorn

Foto

Een tegenstander die probeerde met veel fysiek en inzet de wedstrijd naar de hand te zetten, maar het stuitte regelmatig op de onverzettelijkheid van vooral het centrum in de Nieuwerkerkse defensie.

VV Nieuwerkerk laat RVC'33 onnodig langszij komen

Foto

VV Nieuwerkerk bleek niet in staat het goede spel van de laatste twee wedstrijden een vervolg te geven.

VV Nieuwerkerk maakt einde aan ongeslagen status van Unitas

Foto

Nieuwerkerk speelde een uitstekende wedstrijd en mochten er nog altijd twijfelaars zijn die denken dat dit team zijn sportieve plicht niet vervult, dan hebben zij gisteren hier een nog duidelijker antwoord op gekregen.

Olympia tegen VV Nieuwerkerk levert geen winnaar op

Foto

Een terechte einduitslag, want beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Was voor rust de thuisclub grotendeels de bovenliggenende partij, zo speelde Nieuwerkerk na rust met nog meer inzet en kracht en zette het Olympia regelmatig vast op eigen helft.

Onnodig verlies van VV Nieuwerkerk(zo) tegen Hoogland

Foto

Het was het competitiedebuut van O17 doelman Michele van der Eijk. Een vroege tegentreffer. Voor rust een 4-4-2 tactiek die niet werkte vanwege de ontbrekende diepgang vanuit het middenveld.

Pagina's