Clicky

open deur dienst

Open Deur Dienst met Les Chantres en ds Taco Koster

Foto

Op 14 oktober is er een Open Deur Dienst in De Ringvaartkerk. In deze dienst zal het ruim 25 jaar actieve christelijk gemengd koor Les Chantres uit Papendrecht haar medewerking verlenen.

Otto Grevink alleskunner in open deur dienst

Foto

Afgelopen zondag was de eerste Open Deur Dienst van de Protestantse kerk in Nieuwerkerk a/d IJssel van het nieuwe seizoen.

Trumpets of the Lord in Nieuwerkerk a/d IJssel

Foto

Op zondag 11 maart zal het koor “Trumpets of the Lord” haar medewerking verlenen aan de Open Deur Dienst in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Mannenkoor Prins Alexander in Nieuwerkerk

Foto

Zondag 14 januari wordt om 17.00 uur de eerste Open Deur Dienst van 2017 gehouden in de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk a/d IJssel.  Aan deze dienst zal het Christelijk Mannenkoor Prins Alexander meewerken. 

Mannenkoor Scheveningen in Nieuwerkerk a/d Ijssel

Foto

Op zondag12 november a.s. vindt er in de St.-Jozefkerk aan de Kerklaan 20 in Nieuwerkerk aan den IJssel een Open Deur Dienst  plaatst. Het Christelijk Mannenkoor “Scheveningen” zal in deze dienst optreden.

Regiokoor Adonai in Nieuwerkerk a/d IJssel

Foto

Op zondag 12 maart zal het Christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen haar bijzondere muzikale medewerking verlenen aan de Open Deur Dienst in het Ontmoetingscentrum, Bospolderstraat 10 in Nieuwerkerk ad IJssel.

Ridderkerks kinder- en jeugdkoren opnieuw in Nieuwerkerk

Foto

Op zondag dertien november a.s. wordt er opnieuw een  Open Deur Dienst gehouden in het  Ontmoetingscentrum aan de Bospolderstraat.

Vocaal Ensemble Chantibelle in open deur dienst

Foto

Op zondag 9 oktober  wordt in het Ontmoetingscentrum, Bospolderstraat 10 in Nieuwerkerk aan den IJssel een  Open Deur Dienst gehouden In deze dienst zal het Vocaal Ensemble Chantille onder leiding van Ilona de Kievit haar medewerking verlenen.

Jongerenkoor Needed in Open Deur Dienst

Foto

Zondag 13 maart zal het Christelijk Jongerenkoor Needed uit Maarsen een swingende medewerking geven aan de Open Deur Dienst in het Ontmoetingscentrum aan de Bospolderstraat 10 te Nieuwerkerk a/d IJssel.

Regiokoor Adonai in Nieuwerkerk a/d IJssel

Foto

Op zondag 11 oktober zal het Christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen haar bijzondere muzikale medewerking verlenen aan de Open Deur Dienst in het Ontmoetingscentrum, Bospolderstraat 10 in Nieuwerkerk ad IJssel.