Clicky

Oude Dorp

'Early Bird ochtend' in het Nieuwerkerkse Oude Dorp

Foto

'Vroeg uit de veren' loont de moeite op 15 juni aanstaande. Want dan is er in  Het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel een 'Early Bird ochtend' van 07.00 tot 09.00 uur.

Eetcafé Oude Dorp sluit deuren

Foto

Lokaal 58 is niet meer, het eetcafé in het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel is woensdag 17 april door de rechtbank failliet verklaard.

Blauwe Zone ingesteld in oude dorp Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Op vrijdag 1 februari is een kleine blauwe zone ingesteld in het winkelgebied tussen de Torenstraat en de Kerklaan op de Dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Babyhuis Teuntje Pluis verhuisd van Capelle naar Oude Dorp

Foto

Het lijkt er steeds meer op dat ondernemers de gemeente Zuidplas weten te vinden. Per september dit jaar zal Babyhuis Teuntje Pluis haar winkel openen aan de Dorpsstraat 44 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Inspirerende samenwerking ondernemers Oude Dorp en Thorbecke-leerlingen

Foto

Donderdag 14 juni hebben leerlingen van Thorbecke Nieuwerkerk getoond over welke kwaliteiten en talenten ze beschikken.

Overval MCD supermarkt Oude Dorp in Nieuwerkerk

Foto

Woensdagmiddag 14 maart is de MCD supermarkt aan de Kerklaan in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel overvallen.

Binnenkort parkeren met blauwe kaart in Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel?

Foto

Een blauwe parkeerzone rondom het winkelgebied Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel. De winkeliers in het oude dorp, verenigt in de winkeliersvereniging zien dat wel zitten.

Wim Bos stopt, na 98 jaar einde aan Bosdynastie (video)

Foto

Supermarktondernemer Wim Bos neemt dit weekend afscheid van zijn winkel en klanten. Na 98 jaar komt een einde aan een traditionele familie onderneming. In een uitgebreid interview vertelt Wim Bos over het ontstaan en de ontwikkeling van de winkel in het Oude Dorp van Nieuwerkerk.

Kaarsjesavond Oude Dorp Nieuwerkerk

Locatie: 
Oude Dorp Nieuwerkerk
Datum: 
vr, 16/12/2016 - 17:00

Op vrijdag 16 december van 17.00- 21.00 uur vindt de traditionele Kaarsjesavond plaats in het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze gezellige avond staat in het teken van samenzijn. Samen doen, samen kijken, samen genieten.

Naast leuke kraampjes met snuisterijen en standjes met glühwein, oliebollen en poffertjes kun je in de Dorpskerk je creativiteit de vrije hand geven en een mooi kerststukje maken. De kinderen kunnen in het winter wonderbos een speurtocht met spannende ontdekkingen doen.

Ook staat er een speciale wensboom waarin mooie wensen kunnen worden opgehangen door de bezoekers. De 3 mooiste wensen ontvangen een kerstpakket van de ondernemers van het Oude Dorp. Om 19.00u is er een optreden van een 60-koppig kinderkoor. Om 20.00 uur zal popkoor Pokomotions uit Moordrecht de show stelen.

Dit evenement wordt georganiseerd door de actieve ondernemersgroep van het Oude Dorp in Nieuwerkerk. De winkeliers zijn deze avond allemaal geopend.

Kaarsjesavond Oude Dorp Nieuwerkerk in het teken van samenzijn

Foto

Op vrijdag 16 december van 17.00- 21.00 uur vindt de traditionele Kaarsjesavond plaats in het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze gezellige avond staat in het teken van samenzijn. Samen doen, samen kijken, samen genieten.

Pagina's