Clicky

Pastor van Klaveren

Nacht Stille Omgang

Foto

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 maart 2019 wil de Romse gemeenschap in Gouda met andere belangstellenden voor de negentiende keer de Stille Omgang in Amsterdam lopen.

Dick van Klaveren 25 jaar priester

Locatie: 
H. Josephkerk, Aalberseplein 2 te Gouda
Datum: 
zo, 10/06/2018 - 11:00

Op 5 juni 1993 ontving pastoor Dick van Klaveren uit handen van  mgr. Nienhaus zijn priesterwijding. Vol dankbaarheid wil hij dit nu, 25 jaar later, vieren.

Met een grote groep parochianen gaat Dick van 2 tot en met 7 juni op bedevaart naar Lourdes om op deze voor hem bijzondere plaats bij zijn jubileum stil te staan. Zondag 10 juni zal in onze parochie een feestelijke H. Mis worden gevierd.

U wordt van harte uitgenodigd om hierbij als gast van Dick aanwezig te zijn. De H. Mis wordt gehouden in de H. Josephkerk, Aalberseplein 2 te Gouda, aanvang is 11.00 uur. Na de H. Mis is er een receptie, waarbij u de gelegenheid wordt geboden om Dick te feliciteren.

Vijfentwintigjarig jubileum pastoor Van Klaveren

Foto

Op Eerste Paasdag is binnen de  geloofsgemeenschap parochie ‘Sint Jan de Doper’ heel kort stil gestaan bij het feit dat pastoor Van Klaveren inmiddels alweer tien jaar werkzaam is in geloofsgemeenschap. 

Pastoor v. Klaveren leid eucharistieviering Stille Omgang

Foto

Voor de achttiende keer zullen een aantal parochianen uit de Geloofsgemeenschappen Gouda, Moordrecht/Gouderak de Stille Omgang in Amsterdam lopen die plaatsvindt in de nacht van 17 op 18 maart.

Nacht van de Stille Omgang

Foto

In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 maart 2017 willen de parochianen van de Sint Jan de Doper en andere belangstellenden voor de zestiende keer de Stille Omgang in Amsterdam lopen.

Nacht van de Stille Omgang

Foto

In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 maart 2016 willen parochianen en andere belangstellenden uit de Zuidplas en Gouda voor de zestiende keer de Stille Omgang in Amsterdam lopen.